Jump to content

Mazda 626 Bagaj Amartisörü

toprak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Merhaba Aranızda Mutlaka Bilen Ve Yardımcı Olabilcek Vardır .. Yaklaşık 1 Hafta Oldu Aracı Ama Kendi İşim Ve Arabanın Eksikleri Yüzünden Bir Türlü Yanınıza Ugrayamadım Konuları Takip Edemedim.. Aracın Tüm Ayrıntıları Neredeyse Bitti . Ama Sorunum Bagaj Amartisörü Kaldı ! 

Araç 626 2.0 94 hb .. Bütün Parçacıları Gezdim Bir Türlü Amartisör Uyuşmuyor .. Kendi Ustamın Taktıkları Boy Olarak Güzel Ama Basınç Olarak Kaldırmıyor ! Japon Otodan .. Özel Getittirdik 93 97 hb Kasa Diye Yalnız Boyu Uzun Geldi ! Milini Biraz Kestik Busefere Bagaj Kapanmadı ! İnternetten Görüyorum Ama Uyumlu Olurmu Olmazmı Bilemedim .. Tam Ölçülerini Bilen Ve Basıncını Bilen Varsa Bana Yardımcı Olsun Lütfen ! Ustamın Söyledigi 600 Lük Olmalı ! Kendi Taktıkları birisi 530 birisi 570 basınçlı ama gücü yetmedi . 625 megan amartisörü taktım çok güzel ama basınç fazla .. ayak demirlerini egiyor ! yardım lütfen... teşşükler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar, ivedik hurdalıktan da baktın mı? birkaç tane mazda hurdacısı var.

Ostim de de büyük bir hurdalık var:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Olmadı Çıkmacıdan Bakıcam Uyumlu Olan Bulursam Alıcam ! Profili Düzenledim Antalya Şuanda ... İlginize Teşekkür Ederim .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...