Jump to content

Mazda Lantis.

Anıl
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

abi garanti mi kaldı arabada zaten,baştan yaptık makinayı  ;D  :D

e daha ne o zaman turboyu yidinmi kafadan 3 kaat cakarlar bide ıhı markaysa tamirde olmuyo şerefsiz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 99
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• MuRDoC_111

6

• Murat b

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi bana kapalı garaj ayarlayalım orda yaaa,sokağa bırakmam ben arabayı  :(

Küçükyalıyı bilmiyorum ama Maltepe Camii nin altı kapalı otopark . Yine de tahmin ediyorum vardır sizin oralarda daha yakın yerler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e daha ne o zaman turboyu yidinmi kafadan 3 kaat cakarlar bide ıhı markaysa tamirde olmuyo şerefsiz

abi bıkmadan usanmadan bekliyorum 3 dakika valla,o derece  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Küçükyalıyı bilmiyorum ama Maltepe Camii nin altı kapalı otopark . Yine de tahmin ediyorum vardır sizin oralarda daha yakın yerler.

abi güvenliyse oraya koyarım problem değil,Şahinle gider alırım arabayı,İzmir deki taktik yani  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güveniliri bilmem zira ben oraya sadece kısa süreliğine gidiyorum ama ben bir bakarak olurum etrafa..

Ama camii altı olduğu için çok geniş bir yer değil.. Daha ferah bir yer bulabilirsek senin için daha iyi olur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güveniliri bilmem zira ben oraya sadece kısa süreliğine gidiyorum ama ben bir bakarak olurum etrafa..

Ama camii altı olduğu için çok geniş bir yer değil.. Daha ferah bir yer bulabilirsek senin için daha iyi olur..

yaşa be Burak abi beni bitek sen anlıyosun  :) olmadı Bülo abimin tükkana gömerim arabayı,dursun orda  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yaşa be Burak abi beni bitek sen anlıyosun  :) olmadı Bülo abimin tükkana gömerim arabayı,dursun orda  :D

getir bırak 1o tane güvenlik elemanı var 2 pitbull daha saglam yermi bulacan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin arabayı, arabaya yaptırdıklarını ve Izmirdeki ortamı gördükten sonra anlamamak mümkün mü Volkan'ım :D

hastalık böyle bişey işte abi  ;D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

kadirin anahtarını alma, o işi bana bırak. bu yaz kilimasız arabayla çok zor geçiyor bi dahaki yaz rahat edeyim bari. şöyle yol bilgisayar(cıklı), abs, tcs, kilimalı bi arabaya binmiş oluruz Ördek sayesinde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kadirin anahtarını alma, o işi bana bırak. bu yaz kilimasız arabayla çok zor geçiyor bi dahaki yaz rahat edeyim bari. şöyle yol bilgisayar(cıklı), abs, tcs, kilimalı bi arabaya binmiş oluruz Ördek sayesinde :D

tamam abi ben senden ikisinide alırım sonra  ;D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...