Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Multimedia Ekranda SMS Okuma

saudek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Gelen smslerin araç ekranında görünmesi gerekiyor ancak bende çalışmadı.

MZD connect in sms özelliğini kullanabilen var mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende her 2 işlevde sorunsuz çalışıyor. telefonum Sony Xperia Z. (bu arada MZD connect ayayüzünde ayarlardan her ikisini de aktive etmelisiniz)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım iOS destekli değil bu özellik,

Birde. Yazılım 33.00 değilse iOS 8 ile bağlantılı birçok hata var maalesef aracı güncellemek sorunu çözüyormuş

( ben daha yapmaya vakit bulamadım )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çözdüm. Meğer iphone da mazda bluetooth ayarlarında bildirimleri açmak gerekiyormuş. Şimdi smsleri araç ekranında görebiliyorum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Windows Phone kullanarak bağlantı yapabilen var mı?.. Ben sadece bluetooth ile telefon rehberi aktarabiliyor ve konuşma yapabiliyorum... ama mesaj vs. aktif değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelen mesajlarımı okuyorum, siliyorum. Gelen-giden aramalarda hiç sıkıntı yok. Sadece direksiyon üzerinden yanıtlarken sistem 1 sn kadar gecikme yaşatıyor.

Bu arada saatte 70 km ve üzerindeki hızlarda araçtan konuşup, diğer telefonun kulaklığındaki ses kalitesini

tecrübe edeniniz var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

33.00.500 yapmadan telefon işimden BT altmenüsünde Mazda tıklandığında SMS seslendir yazıyordu , şimdi ise bildirimleri seslendir diyor, yalnız sms dışında ekrana herhangi bir bildirim düşmüyor

Bunu gören varmı peki?

Telefona SMS bir tane geliyorsa whatsapp, viber zart zurt 150 tane bildirim geliyor bazen cebimden çıkartmaya üşendiğim içinbakmıyorum, sonra geç kalmış olabiliyorum bazı durumlara ,

Bildirimleri göstermiş olsa 10 numara olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende aynı durumdan muzdaribim. sanırım şuan yazılımsal olarak desteklenmediği için bu bildirimleri alamıyoruz ama gelecek de bir gün o da gelecek deyip kendimi avutuyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende aynı durumdan muzdaribim. sanırım şuan yazılımsal olarak desteklenmediği için bu bildirimleri alamıyoruz ama gelecek de bir gün o da gelecek deyip kendimi avutuyorum :)

✌️ Sen araca ilerde yazılımla CarPlay açılacak şekilde yap şimdi bunları koyma,

Anlamış değilim gerçekten 300-400₺ lik bir tabletin yaptığı işlemlerin yarısını yapsa şu ekran milletin ağzı açık kalır ama koymuyorlar çok ilginç gerçekten biryerde mantık hatası var ama sanırım ben anlamıyorum yoksa birton firma bu hataya düşmez ;)

TV hadi yasa vs yasaklı koymadın,

Bir USB üzerinden oynatsın durduğu yerde demi bazen araçta beklemek durumunda kalıyorum yapacak birşey olmayınca telefona bakıyorum, koysa yansıtma hiç yoktan telefonda açar ona bakarız falan filan ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Video oynatan bir sistemin hareket halinde sürücü ve yolcuları tehlikeye atacağı düşünüldüğünden koyulmamış olabilir. Tabii bunu bir anahtara ( otomatik viteste P ye alma, manuelde el frenini çekme v.b. ) bağlama şansları var her zaman.

Belki ileride bir güncelleme ile bunları yaparlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japonya'da içinde tv var hatta giderken çalışıyor, Japonya'da bu var ;) bazı ülkelerdekinde ise tv var ama giderken çalışmıyor ;)

Bizde Tv yok oynatma bile yok bari durduğu yerdeolsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizdekilerde tv yayını olabilimesi için Mazda Türkiye nin araçları ithal ederken her araç için ayrıca TRT bandrol ücreti ödemesi gerekecek bu da araçlar için extra ücret eklemek olacak. bence bu nedenle bizimkilerde tv yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet haklısınız şuan ortalama bir en ucuz ithal tv lg 400₺ 29"

Vergisi KDV si taşıma mağaza kadı dahil 400₺ koca kutu uzaktan kumandası koca ekranı falan içinde

Sadece ekranı olan bir cihazın sadece tv modülü

LCD hd 29" ekran dahil fiyatı kadar çok olsun

400₺

Haklısınız arkadaşlar 80 bin verdik arabaya 400₺ veremeyiz asla fiyat binerse 80.400₺ ödeyemez kimse 80.000 olunca evet çok rahat ödeniyor ;)

Komikmisiniz binecek 200-250₺ maliyettir ekran yok kablolama yok kumanda yok kutu yok 29 inç LCD yok mağaza karı yok nekadar artabilir vergisi bilmem neyi bir düşünün

Yasal muhabbet deyin anlarız ama fiyat demeyin komik oluyor ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...