Jump to content

Vites kutusuna kaçan bozuk para

bsokollu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abilerim, ablalarım hepinize merhaba.

Bugün 2011 model otomatik vitesli aracımın içinde para hazırlamaya çalışırken elimden kaçan bir adet firari 1 TL vitesi çevreleyen üzerinde harflerin yazılı olduğu siyah tabladan aşağı doğru kayarak vites kutusunun içine kaçtı (sanırım). Vites kutusunda açık veya kapalı nasıl bir düzenek olduğunu bilmediğim için sizlere danışmak istiyorum, bu metal para bir şekilde düşer mi arabadan yoksa Allah korusun vites dişlilerine ulaşması mümkün müdür ? Ne yapmam gerekir bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Herkese cevapları için teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar Barış, vites bölümünde 1 TL nin girebileceği bir alan bulunmuyor diye düşünüyorum. Orada para kaçabilecek tek yer hemen arkasındaki bölme.

Ek olarak otomatik vites kontrolü daha çok elektronik bir düzenektir şanzımana direk bağlantı yoktur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o da arabanın bereketiymiş. kalması büyük ihtimalle zarar vermeyecektir.     içinizin rahat olması için orta konsolu sökebilirsiniz. nasıl söküleceğini görmek için video sitelerinden yabancı kaynaklara bakabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün bizim çocuk elindeki parayı 25 kr otomatik vitesin yanındaki boşluktan içeri attı...ona bakarken busefer elfreninin yanındaki boşluktan aşağı attı...nerelere gitti oparalar allah bilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim çocuk da el frenin yanından attı, çıkardım. O bölüm çektiğiniz de çıkıyor. Çekip yerinden sökün aşağıda duruyordur paralar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bardak koyulan yer sökülüyor. Vitesin oraya doğru da bakabiliyorsunuz. Kaybolan ıslak mendil yazar kaşa fişi v.b şeyler bulabilirsiniz :D

evet o bölüm çıkıyor.yandan sivri uçlu bir plastik ile gevşetip çıkarabilirsiniz.benimde 1 lira o boşluğa kaçmıştı.epey tıkırtı yapıyordu.o bölmeyi söküp parayı çıkarabildim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...