Jump to content

Siz Olsanız Hangi 3 Parçayı Modlardınız?

Guest infsphinx
 Paylaş

Siz Olsanız Hangi 3 Parçayı Modlardınız?  

194 oy

1. 1. Siz Olsanız Hangi 3 Parçayı Modlardınız?

• Spoiler
      25
    • Panjur
      10
    • Jant
      48
    • Fren Diski
      7
    • Tampon Seti + Marşpiel
      33
    • Turbo
      44
    • Performans Egsostu
      24
    • Ön Kaput
      3
    • Hava Filtresi Üstü Havalandırma Kanalı
      8
    • Xenon Far Kiti
      18
    • Neon Aydınlatma
      4
    • Vinyl
      0
    • Yay + Amortisör
      36

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• Superas

9

• ømeraga75

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

tamam gelince arabam otoparkta kalacagina sende kalsin 1 hafta .....anlastikmi  ama dikkat et cukurlara falan lastikler cok ince jantlarin ustunde gidiyor sankim araba :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

koydumya  o siyah kendi arbam ama biraz zamana ihtiyacim var su anda pek sirin goruinmuyor cantlarini tekrar takiyim o zamn yan profilden fotograflarini koyacam ,,,,,

abi bide rx8 jantı dene diyorum bak bütün jantlar şunlar bunlar ucuzdur hepsi orda burda tanesine 1bucuk milyar istiyolar :'( neyse yeter bu kadar acjitasiyon :D rx8 jantı yakısır siyah mps ye O0

post-7-14169525902_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam gelince arabam otoparkta kalacagina sende kalsin 1 hafta .....anlastikmi  ama dikkat et cukurlara falan lastikler cok ince jantlarin ustunde gidiyor sankim araba :tey:

Söylemen yeter :tey: bak o arada ben benzin paranı da çıkartırım senin :D Şimdi kullanmak isteyen diğer arkadaşlar olacaktır saat üzerinden kiraladık mı senin gidiş dönüş paranı bile çıkartabiliriz :D

Ticaretle pek işim yok ama arada bir çalışır böyle saksı :D:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim cantlar bundan guzel diyecem ama fotogarafini cekme ihtiyaci duynadimki hic ama soz obur ay cantli arbami n  fotografini i cekip gonderecem  ......bu resimdekiler zannedersem 18 lik bende kiler 20 lik, arba daha guzel gorunuyor 20 lik cantlarla ,,,,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok ya birsey olmaz ben gectigimiz sene 235-35 19 ile geldim sadece istanbulda kenarina vurdum onun haricinde hicbirsey olmadi ....gozumu korkutmayin yoksa mps falan deneyemezsiniz ona gore.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak bak cantlar oylarda nerdeyse en onde gidiyor ne haber ,,,,,,,,,demekki herkes cant meraklisi ha turbo iyidir ama kullanmasini bilmek gerekir ,cunki turbonun malzemesi topraktir veya seramik ikiside toprak oluyor dimi ,,,,,,,,, arabayi calistirir calistirmaz yuklenmemek lazim once isinacak ha sonrada isin bitti hemen stop edemezsin cunki turbon sogumasi lazim enaz 35 --40 saniye,,,,bunuda soyleyim dedim , :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turbosu olan konuşuyor biz okuyoruz :D Allah nazardan saklasın :nazar: İnşalllah bizim de olur ileride..

Jantın önde gelmesinin sebebi sanırım en kolay değiştirilecek şeylerden biri olması. Tabii arabanın havasını birden değiştirdiği de kesin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayi calistirir calistirmaz yuklenmemek lazim once isinacak ha sonrada isin bitti hemen stop edemezsin cunki turbon sogumasi lazim enaz 35 --40 saniye,,,,bunuda soyleyim dedim , :o

Bilmiyordum. (napalım turbosu mu oldu ki garibanın(ben)) :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...