Jump to content

Siz Olsanız Hangi 3 Parçayı Modlardınız?

Guest infsphinx
 Paylaş

Siz Olsanız Hangi 3 Parçayı Modlardınız?  

194 oy

1. 1. Siz Olsanız Hangi 3 Parçayı Modlardınız?

• Spoiler
      25
    • Panjur
      10
    • Jant
      48
    • Fren Diski
      7
    • Tampon Seti + Marşpiel
      33
    • Turbo
      44
    • Performans Egsostu
      24
    • Ön Kaput
      3
    • Hava Filtresi Üstü Havalandırma Kanalı
      8
    • Xenon Far Kiti
      18
    • Neon Aydınlatma
      4
    • Vinyl
      0
    • Yay + Amortisör
      36

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• Superas

9

• ømeraga75

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

ben arabaya kaput üstü hava kanalcıkları, boydan boya farklı renk bi şerit,ayrıyetenlestik siboblarına zar şeklinde sibop kapagı yapcem modifiye budur :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında modifiye nası olur abi bilionuz mu...

anlatayım...

ilk önce doğan görünümlü bir şahin bulunur...

araca 4578484534523526485486 inch jant takılır... yan sanayi olacak metalinin böle rezil gibi olduğunun çok belirgin olması daha da iyidir...

arabanın alakasız yerlerine mavi ışık konur... arka cam içi, tavanın 2 yanı vs...

ondan sonra mavi nazar boncuklu bir tespih alınır ve kesinlikle vites "sopa"sına geçirilir... ama o kesinlikle çıkarılmaz ordan adettendir...

arka cama çek uzat şeklindeki siyah perdelerden takılır...

ek olarak aracın arkasına "Haydar gençliğinde amma aydardı" yazısı yazılır ... öle kromla falan değil ama bildiğimiz kırmızı yapıştırmalarla... :D

daha sonra ferdi abimin o kaytan bıyıklı ve baygın bakışlı bir fotosu hafiften kesilerek böle ince bir şerit olacak şekilde dikiz aynasının üstüne yapıştırılır... :tey:

sonra ferdi abimin kasetleri sırayla alınır ve arabada bulundurulur... camlar sonuna kadar açılır 4 ü de... ve bir kaset patlatılır...

her durduğun kırmızı ışıkta kesinlikle aragaz vermek suretiyle araba baarttırılır... bu esnada müziğin sesi de köklenir...

müziğin sesi köklenmiş haldeyken teyple sidik yarıştırırcasına ferdi abimin şarkıları baara baara sölenir... :D

bu şekilde en kralından modlanmış bir araçtan daha fazla dikkat çekilemezse ben burdayım deneyin konuşalım...  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sol ön jant + sağ ön jant + sağ arka jant.. ee nasıl iş yapıonz kardesim, 3 jantla mı gezdirceniz beni :D.. öteki tekini alamıoz sizin yüzünüzden :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sol ön jant + sağ ön jant + sağ arka jant.. ee nasıl iş yapıonz kardesim, 3 jantla mı gezdirceniz beni :D.. öteki tekini alamıoz sizin yüzünüzden :D

abi jantları teker teker almayıp da bir tek jant deseydin senin de 1 seferde 4 jantın olacaktı... ama bu şekilde 3 jantla kaldın 1 i stock kalıcak artık...  :D

hakkını kaybettin abi elden bişi gelmez...  :D hakkaten 3+1 jantla da çok rezil durur ya gözümün önüne geldi de bir an... ıyyykkk...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen yayda biraz geç kalmıştın be Volkanım.Ama sonra anladınki zararından neresinden dönersem kar hesabı.. O0

haklısın Biran abim,yanıyorum şimdi yaysız günlerime  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaylı arakdaşlar... bu yay meretini takınca TR koşulları malum aracın altı çöterenk diye vuruomuş yere doru mudur?

sizde kaçlık yaylar var hiç başınıza böle bişi geldi mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz sürtünce sanki araba bilmem ne oldu gibi geliyor ama öyle değil.Fazla yankı yapıyor guzuların altı korumalı.Genelde 3 - 3,5 cm yaylar var bizde.Sitede 5 olanı daha duymadım m3'lerde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben daha hiç vurmadım altını,ama devamlı vuran bi arkadaş var aramızda araba sürmekten anlamayan,bkz. Okan  :D  :D

adam dünyayı dolandı sen nerde kullandında sürtmedin altını :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adam dünyayı dolandı sen nerde kullandında sürtmedin altını :D :D

ne yani VOlkan yol yapmıyor mu :Nargile,benim dükkan,köfteci metin bu yolları geçebilmek için ne çukurlar ne tümsekler var bi bilseniz  :2funny:  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...