Jump to content

Mazda 626'ma Gündüz Farı Taktım

oguzhan89
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim bu park ampulunu bile amerikan tarz zannedip hemen kusur bu haberin olsun dedi eleman bende gösterdim park ampulu diye cins insana gelmemek icin dua ediyorum :) yunus hocam bu modülle sinyalin hızlı yanıp sonudugunu duydum Mürsel abi tşk ederim bende uygulayacağım yeni yaptırdım muayneyi iki sene rahatım :)

Oğuzhan ALTUĞ

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu park ampulunu bile amerikan tarz zannedip hemen kusur bu haberin olsun dedi eleman bende gösterdim park ampulu diye cins insana gelmemek icin dua ediyorum :) yunus hocam bu modülle sinyalin hızlı yanıp sonudugunu duydum Mürsel abi tşk ederim bende uygulayacağım yeni yaptırdım muayneyi iki sene rahatım :)

Oğuzhan ALTUĞ

sinyallerde led kullanırsan hızlı yanıp sönüyor yoksa olmuyor zaten modül park ampulünden aldığı voltajın gücünü düşürüp sinyal ampulüne veriyor bu sadece hafif kısık sürekli yanıyor sinyalleri açtığındada normal gücüyle normal yanıp hafif kısık hale geliyor bilmem anlatabildimmi. ama ben yeni bir modül aldım o sinyal verirken yanıp sönüyormuş ve ışık şiddetini kendin ayarlayabiliyormussun ama henüz takamadım zaman bulup.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gimsa adli alışveriş marketinden aldim hocam 8 tl ye markasi vs hic bilmiyorum malesef

Oğuzhan ALTUĞ

teşekkürler hocam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Bikes44
      Yazan: Bikes44
      Arkadaşlar çözemediğim bir nokta var. Lütfen yardım;

Farlar auto moddayken gündüz farı olarak sadece kaş şeklindeki led çizgiler yanıyor. Farları çevirip park lambası konumuna alınca led çerçeve de yanıyor. Ama çok güçsüz ışık veriyor benim araç. Aşağıdaki görseli elde edemiyorum ben, halbuki ben gündüz bu şekilde gezmek istiyorum. Bu led ışıkların parlaklık ayarı varmı? Nasıl ayarlanıyor bulamadım?

• Yeni Oluştur...