Jump to content

Lastik Tercihi

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Conti var bende 1 yıla yakın kullandım , sağlam ve iyi lastik diyebilirim. Toyo'da çok iyiydi , pahalı diye almadım .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Conti var bende 1 yıla yakın kullandım , sağlam ve iyi lastik diyebilirim. Toyo'da çok iyiydi , pahalı diye almadım .

Fatih Continental'in hangi modelini kullanıyorsun ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Toyo' ları satayım sana işte :D 1000 km civarında kullanıldı. Sıfırıdan farkı yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar elimde 225/45/17 alessio jantlarla dunlop sportmaxx 91y takım mevcut ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mıchelin Primacy 3 için, 205-55-16 ebatlara 200.-TL fiyat aldım. Araştırmaya devam ediyorum :)

pirelli cinturato p7 ' ye de biz göz atmak lazım.dergilerde forumlarda çok yüksek puanlar almış bir lastik.yarın bakmaya gideceğim.fiyatını bildireceğim burdan.michelin primacy 3 için 205 tl rakam vermişlerdi bana yakın değerler hemen hemen.mazda servisinde conti önerdiler bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adac teknik verilerine göre pirelli P1 Cinturato benim için en iyi lastiktir, en düşük dönme direnciyle beraber yakıt tüketimi, en düşük gürültü seviyesiyle konfor

post-7674-141695292097_thumb.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben michelin enerji saver kullanıyorum düşük dönme direnci ve tabi hafifliği sebebiyle o zaman bu yoktu ben 10 ay kadar önce değişmiştim bu p1 yeni (ağırlığını tartamadım) ve az fark olsada daha düşük dönme direncine sahip adac teknik verilerine göre pirelli P1 Cinturato benim için en iyi lastiktir, en düşük dönme direnciyle beraber yakıt tüketimi, en düşük gürültü seviyesiyle konfor. alıntı: http://forum.donanimhaber.com/m_64226732/tm.htm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bugün yokohama c drive 205 55 16 lastik aldım.Tanesi 190 tl den

Hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Etiket bilgilerini vermeniz mümkünmü. Ve ileri ki günlerde lastiği kullandıktan sonraki izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest deniz_kurdu

etiket bilgileri hakkında yardımcı olamıycam ama araştırmalarıma göre iii bi fiyaata aldığımı düşünüyorum.Kasım 2012 üretimi önceki lastiklerin michel primacy hp idi henüz fazla kilometre yapmadım ama çok sessiz bir lastik gibi geldi bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest deniz_kurdu

tabi michel iyi bir lastik ama alırken dikkat etmek lazım rus üretimi olmayacak alman üretimi olmasına dikkat etmekte fayda var.Yokohama japon üretimi önceden özel siparişlerle türkiyeye geliyordu ve japon araçların çoğu fabrikasyon çıkışı bu lastiklerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bugün yokohama c drive 205 55 16 lastik aldım.Tanesi 190 tl den

Ben daha önce kullandım özellikle ıslak zeminde mükemmel lastiktir.. Kazasız belasız kullanımlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

etiket bilgileri hakkında yardımcı olamıycam ama araştırmalarıma göre iii bi fiyaata aldığımı düşünüyorum.Kasım 2012 üretimi önceki lastiklerin michel primacy hp idi henüz fazla kilometre yapmadım ama çok sessiz bir lastik gibi geldi bana...

Etiket bilgileri, lastiği satın alırken üzerinde bulunması zorunlu bir uygulama artık. Yakıt sarfiyatı, ıslak zemin performansı ve ses konforu sınıflarını gösteren etiketler var artık. Performansa göre A,B, C,D,E, F, G şeklinde derecelendirmesi var.

Aldığınız fiyata gelince, ben bu lastiği 4-5 bayiye e-maille sordum. Pazarlıksız bu fiyatı vermişlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

C drive mı C drive 2 mi?

C Drive modelin, üretimi artık yok diye bilgisini vermişti bana bayi. Ellerinde stokta kalmış ürünleri veriyor olabilirler tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Mazda3Barisss
      Yazan: Mazda3Barisss
      Herkese merhaba .. Askerliğinin son dönemini yapmakta olan ve forumumuz üyelerinden olan değerli bir abimizin isteği üzerine bunu paylaşıyorum .. 4 jant 4 lastik ve toplam 1500 km bile yapmadı şuan depoda durmaktadır lastikler 2014 üretim tarihlidir .. Fiyat olarak ise 2200 TL istemektedir .. Lastiğin markası michelin pilot exalto xl ebatları 215 / 45 / R18 dir .. En ufak hasar vuruk vs si yoktur .. İlgilenenler benimle irtibata geçebilirler ..

• ferrariyh
      Yazan: ferrariyh
      merhaba, yeni kasa power donanımdaki lastik basınç sensörü eski kasalardaki gibi jantın iç kısmında kalan siboba takılı sensörden mi yoksa araç üzerine takılı bir sensörden mi bilgiyi alıyor? bilen duyan var mı?

• Yeni Oluştur...