Jump to content

Lastik Tercihi

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Wall Street Journal yazarlarından Dan Neil en ideal araç tercihi olarak 1990'lardan six-speed manuel vitesli Porsche 911 Carrera 4 olarak belirtiyor.  Ardından, kışlık lastik olarak kendi seçtiği 4 lastik modelini öneriyor:

• Pirelli Ice Zero FR
  • Bridgestone Blizzak LM005
  • Michelin CrossClimate 2 (bunlar "all-season" lastik olmasına rağmen kış lastikleri gibi)
  • Nokian Hakkapeliitta 10 S (Finlandiya tasarımı çivili lastik ve en uç nokta kar lastikleri)

https://www.wsj.com/articles/winter-tire-review-an-ode-to-proper-winter-tires-11669061044?st=86ju9ms52n6noch&reflink=desktopwebshare_permalink

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar bende kasım indirimlerinden cross climate 2 aldım 225 45 18 ölçülerinde. geçen sene son anda vaz geçip bu sene ertelememle bana 2 katına mal oldu. lastikler gerçekten yumuşak 45 yanak olmasına rağmen darbeleri iyi sönümlüyor. üzerindeki eski dunloplar artık taşlaşmış heralde. biraz uzun yol yaptım ama virgüllük değişimler olacağı için pek bişey farketmedi yakıtta şimdilik. ıslak yol deneyimim yada ani fren henüz denemedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence iyi bir seçim olmuş.  Güle güle kullanın.  Ancak, yeni lastiklerle ilk 1000 km gibi ani fren yapmazsanız daha iyi olur.  Tabii gerekirse yapın ama gerekmezse de yapmayın.  🙂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, AKayhan :

Bence iyi bir seçim olmuş.  Güle güle kullanın.  Ancak, yeni lastiklerle ilk 1000 km gibi ani fren yapmazsanız daha iyi olur.  Tabii gerekirse yapın ama gerekmezse de yapmayın.  🙂

sağolun.. tavsiye için teşekkürler bilmiyordum. umarım ani frene gerek kalmaz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Mazda3Barisss
      Yazan: Mazda3Barisss
      Herkese merhaba .. Askerliğinin son dönemini yapmakta olan ve forumumuz üyelerinden olan değerli bir abimizin isteği üzerine bunu paylaşıyorum .. 4 jant 4 lastik ve toplam 1500 km bile yapmadı şuan depoda durmaktadır lastikler 2014 üretim tarihlidir .. Fiyat olarak ise 2200 TL istemektedir .. Lastiğin markası michelin pilot exalto xl ebatları 215 / 45 / R18 dir .. En ufak hasar vuruk vs si yoktur .. İlgilenenler benimle irtibata geçebilirler ..

• ferrariyh
      Yazan: ferrariyh
      merhaba, yeni kasa power donanımdaki lastik basınç sensörü eski kasalardaki gibi jantın iç kısmında kalan siboba takılı sensörden mi yoksa araç üzerine takılı bir sensörden mi bilgiyi alıyor? bilen duyan var mı?

• Yeni Oluştur...