Jump to content

Mazda Fotoğrafları

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hakan bence sen izne gittiğinde Bursadaki sentialardan birini alacaksın gibime geliyor. Yandan iyi bakınca eski mafya arabalarını çağrıştırsada harbiden güzel araç sentialar. Royal classic olanlarsa daha farklı bir hava var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan bence sen izne gittiğinde Bursadaki sentialardan birini alacaksın gibime geliyor. Yandan iyi bakınca eski mafya arabalarını çağrıştırsada harbiden güzel araç sentialar. Royal classic olanlarsa daha farklı bir hava var

Abi o ilanlara hergün bakmıyorum desem yalan söylerim. Durum elvermiyor şuan ama heran şeytana uyabilirim

Sentia'yı görünce benimde ilk aklıma gelen eski mafya arabaları geliyor abi  :)

Royal Classic'e gelince adı üstünde Classic  :D Ama Sentia'da olmayan dijital göstergesinin böyle classic bir arabada olması çok hoş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum sendeki sentia takıntısını görünce kendimi görüyorum.Vallahi sen sentia almadan asla rahatlayamıyacaksın.Ben 2 yıldır royal classic ilanlarına bakıyorum.alamadan o aracı rahatlıyacağımı sanmıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum sendeki sentia takıntısını görünce kendimi görüyorum.Vallahi sen sentia almadan asla rahatlayamıyacaksın.Ben 2 yıldır royal classic ilanlarına bakıyorum.alamadan o aracı rahatlıyacağımı sanmıyorum

Abi gel beraber alalım. Sen Royal Classic al ben Sentia'yı. Yalova'da uygun fiyata bir Royal Classic var ona bakmaya gidelim, ordan Bursa'ya geçeriz  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hüseyin özletiyorsun kendini ve yorumlarını... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi o ilanlara hergün bakmıyorum desem yalan söylerim. Durum elvermiyor şuan ama heran şeytana uyabilirim

Sentia'yı görünce benimde ilk aklıma gelen eski mafya arabaları geliyor abi  :)

Royal Classic'e gelince adı üstünde Classic  :D Ama Sentia'da olmayan dijital göstergesinin böyle classic bir arabada olması çok hoş

Çok isterim,fakat şimdi müsait değilim inşallah o günlerde gelir,bu arada başka bir forumda bir sentia cıyla yaptığın tartışmayıda okudum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok isterim,fakat şimdi müsait değilim inşallah o günlerde gelir,bu arada başka bir forumda bir sentia cıyla yaptığın tartışmayıda okudum :)

:D

Bende arabasını bişey sandım abi ya heryeriyle oynanmış birde artislik yapıyo  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...