Jump to content

Mazda Fotoğrafları

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Camı içeriden mi kaplıyoruz dışarıdan mı ? :)

Eğer aracın kapılarını açık bıraktıysan  içerden  :fiuw:

Tan, Bulvar, Güneş vs gibi gazetelerle kaplarsam buz muz tutmaz herhalde. :geyik:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer aracın kapılarını açık bıraktıysan  içerden  :fiuw:

Anlaşılmıştır :D

Abi yine değişik bilgiler :) ufkum iki katına çıktı

Kamil Abinin hangi konu altında ne bilgi vereceği belli olmuyor, yakın takip gerekiyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Uzun yıllar önce bir mizah dergisinde okumuştum...

Bir kaç arkadaş 80' li yıllarda gezmek için İngiltere/ londra' ya gidiyorlar ve londra'nın tarihi turistik yerlerini geziyorlar elbette ellerinde/boyunlarında o eski fotoğraf makinaları ile

Gezilmedik yer, çekilmedik mekan yeri fotoğrafı bırakmıyorlar, ya diyorlar bir de şu londra'nın varoşlarına gidelim zamanının meşhur "punk" larını da görelim nerede yaşıyorlar, ne yiyorlar, ne giyiyorlar? ( yaşı tutmayan arkadaşlara not; 80 li yıllar daha Türkiye dünyaya açılmamış, öyle yurtdışına çıkmak falan her babayiğidin harcı değil cebinde yabancı para bulunanın hemen sorgulandığı tutuklandığı günler) herkeste korkunç bir merak hazır gelmişken her yeri her şeyi görelim

Londra da ki tanıdık arkadaşları diyor ki

--- Arkadaşlar o mahalle tehlikeli bir mahalle bizim araçla gitmek problem yaratır aracı ve çantaları mahalle girişine yakın bir yerde park edelim öyle gidelim hatta fotoğraf makinalarını da yanımıza almayalım ki bizim yabancı olduğumuz anlaşılmasın...

Öyle yapıyorlar ve aracı park ediyorlar 2 fotoğraf makinası çantada, çantalar da bagaj da 

Geziyorlar ve 2 saat sonra aracın yanına geldiklerinde bir de ne görüyorlar araç açılmış hemen aracı kontrol ediyorlar eksik bir şey var mı diye her şey tamam...Aman !!!! diyorlar çantalar fotoğraf makinaları .... :dua: />  bagaja bakıyorlar ohhhh!!! her şey tamam yalnız tek bir sorun var fotoğraf makinaları kullanılmış yaklaşık 15-20 poz fotoğraf çekilmiş konuya anlam veremiyorlar acaba diyorlar biz çektik te unuttuk mu ? ( eskiye bir dönüş yapalım zamanının fotoğraf makinaları rulo film ile çalışırdı ve siz içine film rulosu koyardınız film bittikçe kendiniz yenilerdiniz genelde bu rulolar 36' lıktı. Makinalarda da bir sayaç olurdu ve siz ne kadar filminiz kaldığını anlardınız.)

1-2 gün daha Londra da kaldıktan sonra bizim ekip İstanbul'a dönüyorlar.İstanbulda' da filmler çekiliyor, geziliyor, yeniyor içiliyor takriben 20 gün sonra memlekete dönüyorlar.

Filmler tab ettirmek için fotoğrafçıya veriliyor...

3 gün sonra filmleri alıyorlar ve merakla Londra' da çektikleri filmleri görmek istiyorlar nasıl çıkmış, ışık ayarı tam mı, netlik nasıl vs vs bir de ne görsünler :ohmy:   

İlk karede Londralı bir "punk" aracın yanında sırıtıyor... ilerleyen karelerde "punk" çantaları açıyor ve her karede bu pozlar çekiliyor "punk" çantadan bizimkilerin diş fırçasını çıkartıyor ve diş fırçalarını ....' na ve ....' na sürtüyor ve sokuyor... :dill:

Birden bizimkilerin ağzında  buruk bir tat oluşuyor :  

post-2908-0-68873500-1422017051_thumb.jp

sanırım böyle olmalı tipler

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bravo Barış  :clap:

,

Bir kaç km öteden ufak bir detayını görmem bile yeterli mazdayı tanımam için :)

İçimiz dışımız garaguzu kod adı otopark çocuğu ve mazdacı abiden haftalık rutin 6 saatlik iç dış detay temizlik ve cila sonrası bir kaç kara kare  :)

Bu aşkla mutlu huzurlu sağlıklı kazasız belasız nice 16. yıllara :)

BZDLb9.jpg

oArON2.jpg

lkvONk.jpg

VlvrzV.jpg

vgnjNR.jpg

Lp1bR1.jpg

7oM61v.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim. Bu arada ben sana fotoğraf göndercektim ama kar kış geçmedi bir türlü :) Aklımdasın yani unutuldun sanma :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim. Bu arada ben sana fotoğraf göndercektim ama kar kış geçmedi bir türlü :) Aklımdasın yani unutuldun sanma :)

Amin abicim cümlemize .. Beklemedeyim toprağım  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen hafta ve dünkü kar yağışında Mazdam komple kara gömüldü, akşam temizledim ama çıkartamadım açık alana almam gerekli geçenki karda apartmandan 3 araba pert kar düşmesinden :((

post-7086-0-47184500-1423725858_thumb.jp

post-7086-0-90543300-1423725866_thumb.jp

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...