Jump to content

Mazda Fotoğrafları

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ortalık yeşillendi bile :)

Biraz da temizlendi mi tamamdır :D  Sanki aracın üzerine bir şey dökülmüş de akmış gibi izler var , biri balkondan su mu boşalttı abi guzuya ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz da temizlendi mi tamamdır :D  Sanki aracın üzerine bir şey dökülmüş de akmış gibi izler var , biri balkondan su mu boşalttı abi guzuya ? :D

Dağda taşta dolaşmaktan sokak köpeğine dönmüş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok uzun bir aradan sonra ilk defa kendim tenizlettirdim aracımı. Sağ olsun ofisboy abim hallediyorum her seferinde.

Bu havayı güzel gördüm, vergi dairesine gitmek içinde dışarı çıkmışken. Guzuyla bir güzel iç dış temizleyelim dedim.

Artık o kadar kirlenmiş ki camlardan içeriside dışarısıda gözükmüyordu.

Şirkete gelinceye kadar malum köy yollarında yine çarçabuk kirlendi.

Neyseki camlardan dışarısını görüyorum artık. :) içim açıldı vallahi.

8af33acc0eeb59d3a76e0a18af5d45e9.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dergi bilindiği üzere kadın ve moda dergisi

başlık çok entarasan tabi...

bir "metafor" kullanmış editör "red" sözcüğü ile (ingilizce bilenler bilmeyenlere anlatsın veya google efendiye sorabilirler) :)

ipucu: bkz. hanım kızımızın iç çamaşırı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet bey, fotoğrafı direk nasıl koyabiliyoruz ?

İleti yazdığımız yerin hemen üzerinde bir tab açılıyor, orada resme benzer -üzerine mouse getirdiğinizde resim yazar- ona tıkladıktan sonra açılan kutucuğa fotoğrafın linkini ekleyin, bu kadar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İleti yazdığımız yerin hemen üzerinde bir tab açılıyor, orada resme benzer -üzerine mouse getirdiğinizde resim yazar- ona tıkladıktan sonra açılan kutucuğa fotoğrafın linkini ekleyin, bu kadar :)

Teşekkürler. Soru için mesajda göndermiştim. Burada yanıtlamışsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

852228_7f65379a50ed76e27e73a2b566536942.

:) Bu araçların kırmızısı, Türkiye'de ki kırmızılardan daha koyu, daha canlı bir kırmızı gibi görünüyor, belkide hava şartlarından dolayı öyle görünüyordur ama her haliyle en güzel renk kırmızı <3 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...