Jump to content

Mazda Fotoğrafları

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Just now, Holydao said:

Canınız sagolsun emoji4.png

Hepimizin canı sağolsun. Olması gereken de bu değil mi? Aracı aldım alalı sadece bir kere ne kadar gidiyor acaba diye merakımdan gece yarısı otobanda 200 km/s hız gördüm. Onun haricinde daha 100 km/s hızı geçmişliğim yok. Ne şehir içinde ne de şehir dışında. Benim şerit en sağ şerit. Usul usul keyfini çıkararak sürüyorum arabayı. İngiltere'de uslandırdılar beni. Orada da bir kere denemek için basmıştım Londra-Cambridge yolunda. Yakalansam şunu yaparken direk hapis. Tırstım da attıktan sonra altına autobahn yazdım :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dun Marmaris-Isparta yaparken yokus inis cikis demeden 110'la geldim aslinda, ki benim icin optimum surattir, fazlasina nadiren ihtiyac duyarim. Ne dizel corolla'lar passat'lar geride kaldi o yokuslarda. Belki surucu faktoru de vardir ama ne bileyim, ben tatmin oldum [emoji4]

Not: 4. Vitesle 110 yapiyor tabii yokuslarda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 minutes ago, Burak said:

@Servet@Servet konudan haberdar değil misin? 10. Yıl hediyeleri diyeyim ana sayfa diyeyim, belki bir şey çağrıştırır ;)

Ben o hediyeleri değil de mx-5 i istiyorum abi. Üstüne binip kırbaç vurmak istiyorum :D 

Profil fotomu da bununla değiştiricem.

VPnO0r.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi ne makası. Pedalın altında yumurta varmış gibi geldim İstanbul'a kadar. Baksana araç daha 200 km de makas benim neyime. Sıfır arabayla 4.9 lt/100km ortalamayla geldim oradan hesap et.

Piii
Ben HALDIZ dan aldım ve Gebze ye 25 dakikada indim. Ne yumurtası ne rodaj ne sıfırı. Verdim coşkuyu :D
[mention=11198]Servet[/mention]@Servet konudan haberdar değil misin? 10. Yıl hediyeleri diyeyim ana sayfa diyeyim, belki bir şey çağrıştırır [emoji6]

Anamm, yeni fark ettim iyimi :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

@NoooFearrrr gürhan sana gelsin. Bilmiyorum daha önce paylaşmış mıydım ama. 2014 Yılı yeni Mazda 3 lansman etkinliğinde bu aracı getirmişlerdi. Söylenilen tamamen her şeyiyle orijinal bir araçmış.  481 bin km idi getirdiklerinde.

nJyr7M.jpg

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapsadığını düşünüyorum lakin kapsamasa bile burada dikkat çekilmek istenen nokta el değmeden yaptığı km.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın sahibi eğer yanlış hatırlamıyorsam Sarıyer tarafından zengin bir vatandaş. Aracı hobi kolleksiyon amaçlı elinde tutuyormuş. Tüm bakımları Evo'da yapılmış bu güne kadar. Ve söylenilen daha herhangi bir arızadan ötürü daha kaput açılmamış. Tüm bakımları muntazam günümüze kadar yapılmış. Araç sergilenmeden evvel Evo'da  bir boya partlatma - pasta cila işlemi yapılmıştı.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...