Jump to content

Mazda Fotoğrafları

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

23.01.2017 at 17:20, Tarahumara :

Aracı ilk aldığım gün Muğla'dan İstanbul'a dönerken çektiydim ben de bu fotoyu. Öndeki CX-3 alaman plakalı. Kardeş kardeş gittik bi süre.

3vZVl5.jpg

Birşey merak ediyorum.Bu hud ekranı  mı tam simetrik değil yoksa ben mi yamuğum.benim araçta hud ekranı hafif sola bakıyor gibi.herkeste böyle mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ekranda çok narin bir şey, güneşte fazla kalırsa zarar görebilir, güneşten korumak gerekir. Antalya da kaldığım dönemde arabadaki mp3 trnasmitterın ön panel camı eriyip yamulmuştu. Güneşin direk vurduğu bir yerde de değildi çakmaklığa takılıydı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, NoooFearrrr :

Bu ekranda çok narin bir şey, güneşte fazla kalırsa zarar görebilir, güneşten korumak gerekir. Antalya da kaldığım dönemde arabadaki mp3 trnasmitterın ön panel camı eriyip yamulmuştu. Güneşin direk vurduğu bir yerde de değildi çakmaklığa takılıydı.

Bahsettiğim bu ekran tam oturma pozisyonuna karşılık değil gibi.ilk fırsatta baska bir araçta deneyecem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapandığında tam olarak kusursuzca simetrik duruyor ise bir sorun olduğunu sanmam ama güneşten korusan iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçta Koktukla direksiyonun simetrik olmadığını hud ekranı belli ediyor.

konsolda kullanılan malzeme pek güven vermiyor zaten.deri döşemede olunca mecburen gölge arayacam yazın.güneşliği hep kullanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...