Jump to content

Mazda Fotoğrafları

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Tabii :D Makyajlıya benzediği için süper duruyordur. Makyajsıza hiç benzemiyo zaten :2funny:

e bunlar yeni çıtır cıtır taze taze  eski deilkiii :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu fotolarda zaten arabayı kaplamıslar kalın bi battaniye ile aracın hatlarının tanıtım gününe kadar belli olmaması nedeniyle_yol testleri yapıyorlar yani, km abanıyorlar kısacası motor testleri sırasında cekilmis fotolar_dış görünümü olarak bişeyler cıkarmak cok zor pek bişey belli olmuyor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya bu fotolarda zaten arabayı kaplamıslar kalın bi battaniye ile aracın hatlarının tanıtım gününe kadar belli olmaması nedeniyle_yol testleri yapıyorlar yani, km abanıyorlar kısacası motor testleri sırasında cekilmis fotolar_dış görünümü olarak bişeyler cıkarmak cok zor pek bişey belli olmuyor :(

İrfan ım  sazan aksu calıyor şu an :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bu sınıfta Mondeo çıkınca eline kolay kolay su dökülmez kanımca  8:)

sen mondeo al biz yine mazdayla devam ederis :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen mondeo al biz yine mazdayla devam ederis :tey:

Şu andaki Mondeo nun bir tek farları çok hoş duruyor . Geri kalan kısmı Mazda 6 ile karşılaştırılamaz bile.

Ama Yeni Mondeo yu çıkınca görücez. Elbette Mazda 6 dan yeni olduğu için cazip olacak ama tam yorum yapabilmek için Mazda 6 nın da yeni kasasını beklemek gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Şu andaki Mondeo nun bir tek farları çok hoş duruyor . Geri kalan kısmı Mazda 6 ile karşılaştırılamaz bile.

Ama Yeni Mondeo yu çıkınca görücez. Elbette Mazda 6 dan yeni olduğu için cazip olacak ama tam yorum yapabilmek için Mazda 6 nın da yeni kasasını beklemek gerekir.

fekat dünki otohaberde mazda 6 kia magentis skoda suberb karşılaştırıldı mazda6 3. oldu:(( sadece hızlanmada öne gecti
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki zaten otomatik vites onda da öne geçemez :D Çok da önemsediğim şeyler değil bu veriler.. Benim için önemli olan kendi memnuniyet katsayım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benimki zaten otomatik vites onda da öne geçemez :D Çok da önemsediğim şeyler değil bu veriler.. Benim için önemli olan kendi memnuniyet katsayım :)

nasıl bari katsayın iyimi :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yeni çıkacak olan Mondeo dan bahsediyorum zaten,görmedin mi fotoğraflarını,mükemmel bişey olmuş öyle böyle değil yani  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yeni çıkacak olan Mondeo dan bahsediyorum zaten,görmedin mi fotoğraflarını,mükemmel bişey olmuş öyle böyle değil yani  ;)

Biliyorum ondan bahsettiğini 2. satırı onun için yazdım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...