Jump to content

Yeni mazda 3 halı bagaj havuzu

asavasgultekin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yerli bir firma yeni mazda 3 için üzeri halı altı polietilen kaplı bagaj havuzu yapmış. Altına su geçirmiyor. Bugün yerleştirdim. Kenarları 3,5 cm yükseltilmiş. Ben beğendim. İnternette halı bagaj havuzu diye ararsanız kendi sitesi var, ayrıca gittigidiyor gibi sitelerde de satılıyor.

eee30b636f4432494c677293f83fc9e8.jpge413151be10ef569f9c4045a33d71c0d.jpgbd996346337ddd6b34e8cbec53838f90.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğraflardan güzel görünüyor, güle güle kullanın. Web sitesini ve aldığınız fiyatı paylaşırsanız ilgilenen arkadaşlar için fikir verebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkur ederim. Gittigidiyor dan aldim . Firmanin kendi sitesi de var . 96 tl ye geldi ,kargo ucretsiz. Kalinligi 3,5 mm. Alti polietilen oldugu icin ince durmuyor. Zaten plastik gibi rulo yapilamiyor. Kutu icinde duz bir sekilde geliyor. Kalipli yani.

http://m.gittigidiyor.com/urun/150991195

http://www.halibagajhavuzu.com/mazda-3-sedan-bagaj-havuzu-2014-sonrasi--urun491.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halısı ince, polietilen kısmı daha kalın. Bana göre plastikten daha iyi duruyor. Kenarlarında 3.5 cm yükselti içe doğru kıvrıldığı için kalıplı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valal çok iyi aslında , ama illa halı olmasına gerek yok derseniz orjinal almıştım ben oda 120 tl gbi gayet matıklı bir fiyattı

yalnız aracın kapıya yakın kısımlarındaki sağ sol boşluğa yapmamış sanırım oralar açıkta kalıyor tamı tamamına oturmuyor demektir buda 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dun ben de carsamba gunu gelecek olan aracim icin kafaligin arkasina takilan bir adet askilik ve bagaj icin de bagaj dokusuyla ayni dokuya sahip, cirt cirtli 15x25x50 cmlik bir canta siparisi verdim online olarak. Toplami 30 TL tuttu. Internet alisverislerinde ayni urune farkli kullanicilardan bakmakta fayda var. Mesela askilik bir saticida 35 tl iken baska birinden 22 TLye siparis verdim. cantayi da 25 TL yerine 10 TLye siparis ettim. Bagaj havuzunun amaci tam olarak nedir? Araci aldigim yerden kaucuk bagaj paspasi istedim. Aralarinda bir fark var mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslinda Adana bayinde bagaj havuzu hazır olmadigi icin internetten arastirip bu halı bagaj havuzunu aldım. Alma sebebim mevcut bagaj halısının kalitesiz durması ve stepne yerine konan köpük malzemeden dolayı halıda yükseklik farkı oluşması. Tabi ki bu havuzun asıl amacı sıvı dökülmesi durumunda halısını ve arabayı koruması. İki kenarda boşlukları var bu halının resimlerde görüldüğü gibi. Ama bence sorun yaratmıyor. İhtiyacı olan degerlendirebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ürün güzel görünüyor, güle güle kullanın. Sitede sadece sedan havuz var HB mazda3 yok malesef. Ayrıca yan ürün için fiyat biraz yüksek gibi geldi bana..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bu bagaj havuzları bagaja koyduğum kutu ve çantaların sürekli kaymasına neden oluyor. Halı olarak daha iyi bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

tam kapatsa benim de bi tanesine ihtiyacım var ama tam kapatmıyor. yani o kadar iş yapmışsın şunu tam oturacak şekilde kenarları boşta kalmayacak şekilde üretmek çok mu zor? 

orjinaller ne kadar bilgisi olan var mı?

192 tl imiş aradım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...