Jump to content

Mazda CX-5 100.000 km Testi

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

100000 km 2 yıl için çok fazla değil mi ya? Neredeyse hiç inmemişler üstünden. Videodan anladığım kadarıyla kullanılan araç CX-5 2.2 SKYACTIV - D. Başarılı çalışmalar bunlar, helal olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gayet normal her gün 150 km yol yapmışlar. Mazda Türkiye versin ben yapıyorum, test ederim :D

Biri de şu videoyu Türkçe' ye çevirse de ne dediğini anlasak, iyi mi kötü mü? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Testten kısa kısa bilgiler verelim;

36224. kilometredeyken CX-5, kırmızı motor arıza lambasını yakmış, yağ basıncının düşmesinden dolayı. Durumdan korkan sürücü kontağı kapatıp bekledikten sonra aracı yeniden çalıştırmış, az ilerledikten sonra arıza yenilemiş. Serviste yapılan kontrolde, hatanın motor yağının değişmesi gerektiği için verdiği anlaşılmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100000 km 2 yıl için çok fazla değil mi ya? Neredeyse hiç inmemişler üstünden. Videodan anladığım kadarıyla kullanılan araç CX-5 2.2 SKYACTIV - D. Başarılı çalışmalar bunlar, helal olsun.

bu ay 5bin km Yaptım [emoji1] 1 yılda Yaparım o yolu ben. Yakıtı aracı versinler yeter [emoji1]

Aynı test toplamda 15 araca yapılmış ve 15 araç içerisinde 2. sırayı almış.

1. Kim ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Auto Bild'in yaptığı hiçbir teste güvenmiyorum. Ne yapıp ne edip bir alman arabasını överler, birinci çıkartırlar ve diğerlerini yerden yere vururlar bu yıllardır böyle. Alman yalakası saçma kurum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bence almanlar övülmeyi hakediyorlar..... :hi:

Övülmeyi olabilir ama kayrılmayı değil.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...