Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Ses Sistemi Arızası

Faruk ozturk
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

6 minutes ago, agk said:

bu arada sizdeki BT bağlantıda çıkan dip ses bende de var, sizin konuyu görünce bugün denedim.

Evet bugün @okkko abi CX-3'de dinledi. Ondan da geldiğini söyledi. Sanırım tasarımsal bir problem var. Sadece bluetooth ile çıkmıyor bu arada. USB ya da iPod bağlantısında da var. Bugüne kadar kimsenin şikayet etmemesi de garibime gitmedi değil doğrusu. Benim bir kulağım duymuyor ama diğeri çok hassas. Belki de bundan sebep bu kadar rahatsız etti beni.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

muhtemelen dip sesi anlayacak kadar boş bırakmadı kimse sistemi :) sistemin adı bose olmasa dert edilmez de madem bose neden var diyor insan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Mazda3 power donanım 2015 otomatik kasa sahibiyim. 7 binde kullanım yaptım.  Müzik sisteminin en beğendiğim kısmı yüksek dozajıydı fakat bu son 2 gündür müziklerde ses kaybı yaşıyorum. Ayarlara vs hiç dokunmamama rağmen 10. ses seviyesinde sesi zor algılıyoruz camlar kapalı olmasına rağmen, servise götürmem gerekir mi? Başka çaresi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum telekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Ali furkan ipek :

Mazda3 power donanım 2015 otomatik kasa sahibiyim. 7 binde kullanım yaptım.  Müzik sisteminin en beğendiğim kısmı yüksek dozajıydı fakat bu son 2 gündür müziklerde ses kaybı yaşıyorum. Ayarlara vs hiç dokunmamama rağmen 10. ses seviyesinde sesi zor algılıyoruz camlar kapalı olmasına rağmen, servise götürmem gerekir mi? Başka çaresi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum telekkürler. 

Forumda mevcut ortak konu başlığı altında birleştirilmiştir.

İlk sayfaları bir inceleyebilir misiniz ?

Akabinde buradan devam ederiz. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, İlhan :

Forumda mevcut ortak konu başlığı altında birleştirilmiştir.

İlk sayfaları bir inceleyebilir misiniz ?

Akabinde buradan devam ederiz. Geçmiş olsun.

Servise götürmem mantıklımı benım yapabileceğim bir durum varmı geçmiş forum yazışmalarında aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var. Fakat pek anlamış değilim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Ali furkan ipek :

Servise götürmem mantıklımı benım yapabileceğim bir durum varmı geçmiş forum yazışmalarında aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var. Fakat pek anlamış değilim 

Aracınızın garantisi devam ediyor.

Oturduğunuz yer olan Beylikdüzü'ne yakın servis mevcut. Sizin yerinizde olsam servise gitmek için bir çekincem yada şüphem olmaz.

En azından içim rahat eder...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise goturmeniz kesinlikle mantikli, en azindan garanti varken bundan faydalanmaniz gerekir. Umarim ciddi bir sey degildir.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Holydao :

Servise goturmeniz kesinlikle mantikli, en azindan garanti varken bundan faydalanmaniz gerekir. Umarim ciddi bir sey degildir.

Hadi marka üzerine bir hata olsa eyvallah fakat bose ses sistemi böyle bir hataya düşmez bence.. Servise cumartesi günü götüreceğim bakalım. 

8 saat önce, İlhan :

Aracınızın garantisi devam ediyor.

Oturduğunuz yer olan Beylikdüzü'ne yakın servis mevcut. Sizin yerinizde olsam servise gitmek için bir çekincem yada şüphem olmaz.

En azından içim rahat eder...

Teşekkür ederim sağolasınız. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...