Jump to content

Satılık 1997 1.8 Lantis Ankara

Revolution

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhaba.acelem olmadığı için sahibinden vs ilan açmadım 4x4 alacağım için satılıktır

Aracın 2.sahibiyim km orj 171.000 dir lpg atikerden illallah edince 8 ay önce 2300tl ye brc taktırdım sorunu sıkıntısı yok.

Klimasız model.tek kazası var 2 sene önce yaptım tampon ve kaput değişti sadece radyatör ayakları kırıldı motora girmedi büyük birşey değil.arka tamponda ufak bir vuruk var 150tl fiyat verdi kaportacı.ön sağ çamurluk ve tavanda hafif güneş yanığı var tavanda parça parça çamurlukta avuç içi kadar.debriyaj yurt dışından exedy kit getirip geçen ay değiştirsim baskı balata triger su devirdaim pompası vs vs bakımları tamdır sadece 2 akis kafasının değişmesi icap edebilir ilerde.ben çok iyi ve günügününe baktım diri bir araçtır sony cd usb çalar teyp arkada kompenant takımı vardır yazlık lastikler lassa impetus revo.2 kışlıklık yokohama dır çok iyi durumdadır.döşemeler pırıl pırıldır kumaşları tavan vs solma sarkma yoktur araç içi dışı diridir.camlar 3m filmlidir muayenesi sanırım 2015 sonlarına doğru.

Herşeyini baştan aşağı noktası virgülüne yazdım kimse ustasına gösterdiğinde harici birşeyle karşılaşmayacak arabanın kazası vuruğu eksi noktaları bunlar

Model 97

Km 171.000

Fiyat 14.500

Edit: sahibinden de ilan açıldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun brocan. Bizzat bildiğim araç, Tr de sayılı sağlam lantislerden.. Değerini bilene gider inşallah ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amin brocanım bende iyi bakacak bir adama gitmesini isterim şahsen.devrik patlak mıncıklanmamış sağlam birkaç lantisten biri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@burak teşekkürler inşallah

@mehmet özdemir subaru nun bakımı bizi aşar sportage santa fe tarzı düşük model birşeyler yapıcam ava filan giderken lantis olmuyor hep arkadaşın arabasıyla gitmekte olmuyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Santafe crdi 2.0 h-matic 125hp kullandim birkaç ay.. Böyle bir tüketim yok hocam. Ocak söndürür, insanı hayata küstürür. Adapazarı içi 13lt ortalamanin altına indiremedim.. Normali 15lt. Öte yandan aşırı hantal bir araç. Aklınızda olsun..

Hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ava en güzeli niva. Dağ keçisi gibi giremeyeceği yer yok. Kaner (özel lada servisi) düzüyor bir tane. Ladakulubünden gir incele istersen.

Aracın fotolarını görebilirsek iyi olur. Bir iki kişi soruyordu. Haber veririm. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

a132cd9ae82bd4cddbe2388b8efe8c97.jpgfc580e2d2f8ae816e04daa63ee210dba.jpgd3970425574089ccbce55352f577f9e4.jpg02aeb94d67645873f50b4dc72da32689.jpg

Kısa bir süre önceki fotolar şuanki hali değil ama tek farkı sol arkada minik bi vurul var tamponda çamurluk ve tavanda boya yanığı olmaya başlası ufak ufak ama çok değil sisler ve sinyaller beyaz cam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Cihan, sahibinden linkini de ekleyebilir misin ilk mesaja koyalım ;)

Alacağım aracı bulmamdan ötürü kaçırmamak için o satılana kadar 13.500

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malesef cepten giriyorum app üzerinden girdiğimden dolayı link veremedim :) siteye girincede mobil e yönlendiriyor yine link veremiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen abi eline sağlık.evdede pc yok ondan ötürü koyamadım ben.vakitte bulamıyordum çocuktan ötürü çok iyi ettin eline sağlık.fiyatı çok düştüm araba buldum kaçırmak istemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beklerim her daim.dediğim gibi araç bulup paZarlığı bağlamamdan ötürü acelem var fiyatta yardımcı olurum.

Dünde yağ,yağ filtresi hava filtresi buji vs değiştirdim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...