Jump to content

Mazda 3 Motorun ısınma süresi

Guest mazdayhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mazdayhan

Arkadaşlar iyi günler. Aracı çalıştırdıktan sonra gösterge panelinde bulunan mavi ışığın sönmesini bekliyor musunuz hareket etmek için? Bana beklenilmesi gerektiği söylenmişti daha önce bir kullanıcı tarafından. Hatta frenlerin tutmayacağını söylemişti beklemez isem.Fakat bu ışığın sönmesi 4-5 dakika alıyor. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben kitapçıkta bulamadım sorumun karşılığını. Bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Işığın sönmesini beklemenize gerek yok. Kontağı birinci konuma getirin, tüm ışıkların sönmesini bekleyin sonra marşa basın ve hareket edin. O ışık sönünceye kadar devirli kullanmamaya dikkat edin yeter.

Hareket halindeyken motor daha çabuk ısınacaktır. Dediğim gibi yüksek devirli kullanmayın bu esnada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mazdayhan

Yardımınız için teşekkür ederim. Bir konu daha var 5664 e mesaj gönderdiğimde cevap olarak 1.6 comfort yazıyor, benim aracım 2012 impressive, kayıtlarda mı problem var acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı ikinci el olarak aldıysanız noterde ki görevli kayıtlara yanlış geçirmiş olabilir mi acaba diye geldi aklıma, alım işleminde aracın donanımı ne diye soruyorlar, acaba sormadan kafasına göre mi yazdı veya siz doğru söylediniz de o yanlış mı yazdı, aklıma bir tek bu geliyor. Veya sigortacı arabayı sisteme yanlış kaydetmiş olabilir .

Ruhsatta ve sigorta poliçesinde ne yazıyor peki ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mazdayhan

Yorumları ile katkıda bulunan herkese teşekkür ederim ama bu konu kafamı karıştırdı. Yani zaten bu aracın comfort olabilme ihtimali yok. Büyük ihtimalle yanlış yazıldı ama yinede fikri olanların cevaplarını bekliyorum.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangi marka trafik sigortası veya kasko kullanıyorsanız ilk önce o firmanın müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın, tam çözüm olmazsa belgelerinizle birlikte trafik sigortası ve kasko yaptırdığınız  sigortacınıza gidin . Eğer ki durum kasko veya trafik sigortasından kaynaklanıyor ise aynı gün içinde hatayı düzeltebiliyorlar, karışık bir durum olsa bile 1 haftada düzeltiyorlar.

Eğer ki hata sigorta veya kasko ile ilgili değilse, aracın satışının yapıldığı notere belgelerinizle birlikte gidip durumu anlatın. 

İtiraz etmek için 15 gün - 1 ay gibi süre sınırlaması olabilir, acele etmekte fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...