Jump to content

Mazda 6 İç Konsol Neon Led Uygulaması

kutluhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Mazda 6 aracımın iç gövdeye neon led uygulaması yaptık. uygulamayı Antalya Yeni sanayi 5002 sokak Alper Oto Tuning te gerçekleştirildi. en güzel yanı yapıştırma yok sıkılınca sök gitsin :) aracın orjinalliğinede zarar vermiyor. yorumları bekliyoruz 

post-9194-0-90206700-1425555196_thumb.jp

post-9194-0-72781400-1425555197_thumb.jp

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen şeridin arka tarafında ince bir şerid var. aralara sıkıştırılıyor. açık konuşmak gerekirse ilk başta apaçi işi gibi duruyordu sonra cok hoşuma gitti sadece ufak bi tesisat çekiliyo oda iç kısma. ben stop lara bağlattım. gündüz belli olmuyor zaten ışığı. sıkılıncada çıkarta biliyorsun. maliyeti 100 lira takması herşeyi dahil. garantiside mevcut. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş. Çok hoş görünüyor. Aslında bende buna benzer bir uygulama yaptırmak istiyorum fakat konsol renginde led olmalı kapı açılınca canlı kapılar kapanınca sönük göz almayacak şekilde klima düğmeleri gibi yanan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel olmuş. Çok hoş görünüyor. Aslında bende buna benzer bir uygulama yaptırmak istiyorum fakat konsol renginde led olmalı kapı açılınca canlı kapılar kapanınca sönük göz almayacak şekilde klima düğmeleri gibi yanan.

hocam bende cok aradım malesf o şekilde yok. ancak beyazlar var.zaten öz alan birşey deil zaten. beim arcımda yaklaşık 2-3 haftadır var ben orjnal arabanın bir parçası olarak görüyorum artık . arabanın standart donanımı gibi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...