Jump to content

Mazda Türkiye Hakkında Şikayetler - Öneriler

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burada eskiden yaşanmış bir tartışmayı hatırladım. arkadaşlarımızdan birinin dizel 3'ü çok arızalandığı için dünyanın en kötü markası ilan etmiştik mazdayı. burda da aynısı olmuş. sunroof kullanan birisi olarak, güzel birşey ama hayati öneme sahip olduğunu da düşünmüyorum. tamam, yeni 3'te olmalıydı ama yok. şikayetinizi birebir mazdaya iletin, dilekçe yazın, faks gönderin,telefon açın, tamam. ama burası gibi umuma bilgi veren platformlarda, bu kadar acımasızca eleştirirseniz, türkiye gibi markanın tanınmadığı, ya da yanlış tanındığı yerlerde markaya zarar verirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Talep olursa belki sonraki partiler sonrooflu gelebilir, bayilerin görüşü çok önemli hem bu haberin kaynağı nedir , ben tam donanımla gelecekler diye biliyordum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gidip sunrooflu bir fiat alın o zaman. Burda bağırıp çağırmanın kimseye ya da Mazda Motor Co' ya bir yaptırımı olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Talep olursa belki sonraki partiler sonrooflu gelebilir, bayilerin görüşü çok önemli hem bu haberin kaynağı nedir , ben tam donanımla gelecekler diye biliyordum.

sunroof ve deri koltuk türkiye paketinde yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

selam arkadaşlar, bizim arkadaşlardan biri sıfır mazda alacaktı ki; avrupa yakasındaki bayilerin " bayi ağzından " satış yapmadığını öğrenince, bir anda mazdadan soğudu ve vaz geçti.

Not: Gelde kafayı yeme, adamı ikna et, mazda almasına sebep ol, mazdanın reklamını yap, mazdaya müşteri bul, sonuç: bayinin verdiği cevap;biz avrupa bölgesinde araba satmıyoruz.

Vatandaş neye güvenerek, neye inanarak araç alacak anlamadım. açıkcası çok üzüldüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle keskin bir dil kullanmaslardı keşke.

Bakalım, başka bi yerden getirtelim, başka bayilere yönlendirelim falan bişiler söyleselermiş.

Neyse, kısmet değilmiş:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ohoo bunlara takılacaksanız hiç düşünmeyin bile

hayatınızda bir daha görmeyeceğiniz biri yüzünden yıllarca kullanacağınız bir araçtan soğumak ne kadar mantıklı ?

anadolu yakasına geçiş yok mu ? var

bitti

insan istedikten sonra çare arar.

bırakın araç ile sizin aranızda ki insanları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol İlhan abi konuları birleştirerek Mazda bayileriyle tanışma fırsatı sundun bana.

Demekki ileri de olur ya, bayiyle işimiz olursa bilindik yerlere gitmek gerekecek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar para ödenecek bir arabada sunroof olmasın.  Yazıklar olsun, bir Mazda fanatigi olarak, acayip soğudum markadan. Neymiş fiyat yukselirmis,  rakiplerle rekabet edilemezmis,  bu yüzden türkiyeye sunrooflu Mazda 3 gelmemis. Kıcikirik Renault Clioda bile, Fiat larda bile var ulan sunroof!!! Almayacagim lan Mazda 3, ne kadar üzduler bizi acayip hayal kırıklığına ugrattilar.  Paramiz var, paramizla rezil ettiler bizi, heyceanla bekliyorduk halbuki. Sunrooflu Mazda 3 sahibi olamiyoruz şu ülkede.  Yuh sana Mazda,  yuh, yuh, yuh... yazıklarrrrrr olsun. Bu kadarda çıldırttın Mazda severleri işte. Yazık sana Mazda Türkiye... benim gibi sunroof severleri üzdugun icin satışlarında istediğin basariyi yakalayamayacaksin Mazda Türkiye!!!

Arkadaşlar, sert çıktım ama harbiden canım çok sıkıldı bu konuya, sesimiz duyulsun diye Mazda ile ilgili her platformda bu konuyu dile getirmeye çalışıyorum. Herkese selamlar.

hahahah Siz hiç Honda ve Volkswagen e gitmemişsiniz .. :D Bir de bu yazıda anlayamadığım şey Mazda Sunroof lu araba getirmeyince nasıl rezil oldunuz ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşlar, bizim arkadaşlardan biri sıfır mazda alacaktı ki; avrupa yakasındaki bayilerin " bayi ağzından " satış yapmadığını öğrenince, bir anda mazdadan soğudu ve vaz geçti.

Not: Gelde kafayı yeme, adamı ikna et, mazda almasına sebep ol, mazdanın reklamını yap, mazdaya müşteri bul, sonuç: bayinin verdiği cevap;biz avrupa bölgesinde araba satmıyoruz.

Vatandaş neye güvenerek, neye inanarak araç alacak anlamadım. açıkcası çok üzüldüm.

O Bayii sözleşmesi yenilenmedi diye yapmış bu terbiyesizliği .. ben olsam öyle bir esnaftan Ferrari de satsa almam yarın öbür gün servisinde sorun yaşamayacağın ne malum arkasında bile durmaz...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar para ödenecek bir arabada sunroof olmasın.  Yazıklar olsun, bir Mazda fanatigi olarak, acayip soğudum markadan. Neymiş fiyat yukselirmis,  rakiplerle rekabet edilemezmis,  bu yüzden türkiyeye sunrooflu Mazda 3 gelmemis. Kıcikirik Renault Clioda bile, Fiat larda bile var ulan sunroof!!! Almayacagim lan Mazda 3, ne kadar üzduler bizi acayip hayal kırıklığına ugrattilar.  Paramiz var, paramizla rezil ettiler bizi, heyceanla bekliyorduk halbuki. Sunrooflu Mazda 3 sahibi olamiyoruz şu ülkede.  Yuh sana Mazda,  yuh, yuh, yuh... yazıklarrrrrr olsun. Bu kadarda çıldırttın Mazda severleri işte. Yazık sana Mazda Türkiye... benim gibi sunroof severleri üzdugun icin satışlarında istediğin basariyi yakalayamayacaksin Mazda Türkiye!!!

Arkadaşlar, sert çıktım ama harbiden canım çok sıkıldı bu konuya, sesimiz duyulsun diye Mazda ile ilgili her platformda bu konuyu dile getirmeye çalışıyorum. Herkese selamlar.

Dikkat ettim de sunroof koyuldumu baş mesafesinden bir miktar fedakarlık ediliyor, örneğin Suzuki SX-4 ün kocaman bir sunroof u var ve ben 1.84 boyumla arkaya oturamıyorum, başım tavana değiyor... Hemen SX-4 den inip Mazda3'ün arkasına bindiğimde Mazda3 ün daha ferah olduğunu görüyorum ve tavan yüksekliğinin 3-4 cm kadar aşağı düşmesini hiç gönlüm kaldırmıyor bu nedenle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...