Jump to content

Ülkemizdeki En İyi ve Güvenilir Akaryakıt İstasyonları

azime
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Azime, Dün Maltepe E5 Shell'den benzin alırken sordum, yakın çevredeki Kendi istasyonlarınız hangileri diye, Bostancı (E5 köprüsünün yanındaki ), Gülsuyu, Maltepe dedi. Bilgin olsun ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, Ben de Elit Otelin altında sahile giden yoldaki Total den alıyordum arada bir ama geçen gün tak etti, hava ve su pompaları günlerdir çalışmıyor , arada bir gidiyorum bir işlem varmış benzin satamazlarmış falan. Hizmet de yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Azime, Dün Maltepe E5 Shell'den benzin alırken sordum, yakın çevredeki Kendi istasyonlarınız hangileri diye, Bostancı (E5 köprüsünün yanındaki ), Gülsuyu, Maltepe dedi. Bilgin olsun ;)

Burak bey, biraz geç gördüm bunu kusura bakmayın. Ama çok iyi oldu öğrendiğim. Çok teşekkürler ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar, bugün Anadoluhisarı'ndaki Shell'den benzin alırken sordum, orası da Shell'in kendi işlettiği istasyonmuş.

Benim için çok iyi oldu, zaten çok düzenli ve büyük bir istasyon. Sanırım hep ordan alırım artık.

Sizin de yolunuz düşerse, yakınsanız haberiniz olsun ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben lukoilden alıyorum denedim öteki markalara göre daha fazla kilometre yapıyo gibi geldi ordan memnun kaldım ve artık sadece lukoilden alıyorum, ayrıca %4 anında indirim var taraftar karta. Benzin ve motorini direk rusyadan işlenmiş olarak gelen tek istasyon lukoil diyorlar ben memnun kaldım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otgaz için Aygaz'ı ustalar önermiyor. Aygaz'ın katkısı enjektörleri yıpratıyormuş. Bu konuda teknik bilgim yok maalesef.

Ben de İpragaz, Milangaz, Mogaz'dan almaya dikkat ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış bilmiyorsam Total "Bonjour" yazan istasyonları kendisi işletiyor. 
Üsküdar Namazgah (Alemdağ Caddesi) üzerindeki Total franchise idi istasyonu komple yenileyip kendileri bünyelerine aldılar. 
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış bilmiyorsam Total "Bonjour" yazan istasyonları kendisi işletiyor. 
Üsküdar Namazgah (Alemdağ Caddesi) üzerindeki Total franchise idi istasyonu komple yenileyip kendileri bünyelerine aldılar. 

Bir bakayım bana yakın olanda yazıyor mu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aynı ilde aynı markanın iki istasyonu arasında 50 km 1 depoda fark olması normal mi ? Ben Shell kullanıyorum sürekli ama bu hafta istasyonu değiştirdim sanırım 650 km sehir ici yaparken 700 olacak gibi duruyor.  Fikirlerinizi bekliyorum. ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

650-700 km uzun mesafeler , arada kısa bir süreliğine sert veya yokuşta kullandıysan bu fark oluşabilir

Tabii bu iki istasyon arasında fark olmayacağı anlamına gelmez. Eğer farklı firmalar işletiyorsa her şey olası , malum burası Türkiye :) ne sahtekarlıklar dönüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzmir'de Shell'in kendi işlettiği benzin istasyonu; Güzelyalı Hava Eğitim Komutanlığı'nın arka çaprazında , sahilin bir arka sokağında.

Bp'nin de kendi işlettiği istasyon; Yetkili servis Yeni Mazda' nın da üzerinde bulunduğu Gaziemir Akçay caddesinde, Yeni Mazda' ya gelmeden hemen önce. O yolda birbirine çok yakın 2 Bp var ilki değil, Yeni Mazda' ya yakın olan ikinci Bp . 

İzmir' de firmaların kendi işlettiği istasyonlar olarak bildiklerim bunlar, İzmir için daha başka bu tip istasyon bilgisi olanlar varsa paylaşsınlar lütfen .

Birde hangi istasyon olursa olsun, istasyona her girdiğimde nedense ısrarla sağdan pompalı yerlere yönlendirmeye çalışan pompacılara uyuz oluyorum, depom solda soldan pompalı yere geçicem doğal olarak. Yeni ehliyetliyken dikkat etmiyordum pompacı sağa geç diye işaret edince söz dinleyip sağa geçiyordum, sağdan pompalıya yanaşınca bagajın üstünden hortumu geçirip bagajı çizdire çizdire tabancayı zorla çekiştire çekiştire soldaki depoya takmaya çalışıyorlardı falan.

Artık hiç takmıyorum pompacıları solda neresi boş oraya yanaşıyorum yada solda sıraya giriyorum.  Depom solda, soldan pompaya girmek benim hakkım, benzin alacağım diye bagajımı çizdirttirmem .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'daki arakdaşlar içinde bir bilgilendirmeyi ben yapayım.

Çayyolu tarafında oturuyorum ve iş çıkışı eskişehir yolu üzerinden geçiyorum. Gordion avm'ye gelmeden sağda PO var. %90 oranında benzinimi ve eski aracım için lpg yi ordan alırım. LPG ve benzin fiyatalrı da diğer istasyonalra göre biraz daha düşük bu istasyonda. Aynı firmanın yolun solunda da istasyonu mevcut ve fiyatları aynı(diğer firmalara göre düşük). Bu zaman kadar gerek çalışanların güler yüzü gerek benzin kalitesi olarak memnun kaldığım nadir sitasyonlardan her ikisi de.

Eşim ise yine eskişehir yolu üzerindeki Mehmetçik Vakfı'na ait OPET den alıyor benzinini ve lpgsini , ordaki çalışanlarda gayet güzler yüzlü ve yakıt konusunda da bir sıkıntısı yok. 

Benim diğer markaları tercih etmeme nedeni sanırım alışkanlık yıllardır PO dan alırım yakıtımı. Bu zaman kadar da bir problem yaşamadım. Ayrıca  LPG de de diğer markalara göre biraz daha fazla yol yaptığını söyleyebilirim. Benzin konusunda ise daha fazla yol gider diyemiyorum çünkü bir önceki aracım lpg li idi.

Kısmet mazda'ya artık .  >:D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhaba sevgili mazda ailesi abilerim kardeşlerim benim 2015 mazda3 aracım var yeni aldım yakıt istasyonu hakkında bilgi verir misiniz şuan shell v-power benzin yakıtı kullanıyorum sizlerin bi önerisi var mı bu ve diğer istasyon ve yakıt konusunda 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önemli olan firma + bayii. Aynı firmada bayii ler arasında fark olabiliyor. Bu yakıt kalitesi olduğu gibi size verdiği litrede oynama gibi farklılıklar. Mazda servisleri 2 firma öneriyor. Dedigim gibi bayii daha önemli. Kurumsal olması da önemli tabii. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda ortak başlık altında birleştirildi. Bu arada @azime ninde kulaklarını çınlatalım birazcık. Kendisi çok uzun zaman oldu forumda yok. Mazda 2'sinide belki sattı haberimiz yok. :fiuw: Birde @nurg Nur arkadaşımız vardı..oda aynı keza kayıp. :fiuw:

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, İlhan :

Forumda ortak başlık altında birleştirildi. Bu arada @azime ninde kulaklarını çınlatalım birazcık. Kendisi çok uzun zaman oldu forumda yok. Mazda 2'sinide belki sattı haberimiz yok. :fiuw: Birde @nurg Nur arkadaşımız vardı..oda aynı keza kayıp. :fiuw:

Mazda 2’mi satar mıyım hiç :)

Ama daha az kullanıyorum çünkü scooter’a geçiş yaptım :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, azime :

Mazda 2’mi satar mıyım hiç :)

Ama daha az kullanıyorum çünkü scooter’a geçiş yaptım :D 

Allah !!!

Azime satmamış ve anında yanıt verdi konusuna..

Vallahi bileydim daha önce yazardım. :D

Scooter radikal ve çok cesur bir karar olmuş. İstanbul gibi keşmekeş bir şehirde 2 teker kullanmak çok büyük cesaret.

Amman dikkati elden hiç bir zaman bırakma..  :nazar:  :tey:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...