Jump to content

Mazda 626 Araç Çalışiyor Lakin Gitmiyor

yunusemre
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mürsel abi resmen duygularıma tercüman olmuş. Şanzuman ya bozuktur ya değildir. Temizlemek de neymiş? Ama işin içinde olmayınca kesin konuşmak istemedim. Belki de bilmediğimiz bir şey vardır. 

Geçmiş olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba  mürsel arkadaşımın dediği gibi bu arabaları anlıyanlarına götürmek lazım  bazı ustalar var hem yaptıkları işler beş para etmez hemde insanlıkları benim başımada şöyle bir şey geldi ben aracı yeni  aldım şanzımandan yag kaçırıyor diye bursada tesadüfen yalova yolunda AKOTO japon cu hem malzemeleri satıyor hemde tamir ustalarıda hacı dedikleri bir adam götürdüm kilometre dişlisinden kaçırıyor dedi 50 liraya yaparız yağda 30 lira tamam dedim  bu kadar orada bir çırak vardı o arada dışarı çıktım usta aracın altına filan girdi bende dışarı çıktım geldıgımde surıyelı bırını çalıştırıyorlar o söktü taktı filan   neyse hacı enson geldi neyse parasını ödedim gideyım dedim aracı geri vitese takmamla tak diye bır ses araba stop etti debriyaç basılı kaldı usta baktı ben gidemeyince zoraki debriyaç alt merkez üst merkez neyse alamadı havasını üst merkez bozuk dedi 50 işçilik 60 ust merkez 10 da yağ razı geldim suriyeli söktü bir ustanın getirdiği parça ustundeki orjınalı gibi ama yağ kutusu yok söktükleri üst merkezin kutusunu yeniye kablo bağıyla filan baglamaya çalısıyor bu nıye böyle dedim işte yenileri böyle dedi surıyelıye bekle takma dedim gittim bıraz yukarıda başka bır japoncu var sordum var dedi baktım benımkının aynısı ne kadar 50 hemen gittim ustaya bak dedim ben alaverelı daleveril işleri sevmem yukarıda aynısı var hemde 50 lira onu alacaksınız takacaksınız neyse gittiler aldılar o ara usta basmıs  gıtmış surıyelı cocukla uğraştık yardım ettim hem kendım çalıştım hemde işçilik parası verdik bırde  cocuk tamam abi dedi ama debriyaja 10cm boşluk var calışan yeri dibinde 2cm dükkan sahıbını çagırdım   debriyazı 10 kere pompalıyorsun anca vıtes geciyor  dükkan sahıbı abı tamam bu oldu fılan dıyor  zorakı başka bır eleman varmış onu getirdiler o anlıyordu allahtan bıraz  ayar fılan yaptı ama yınede ıstedığim gıbı olmadı alt merkezide değiştır dedim onuda değiştırdım  daha ıyı oldu ama yınede tam ayarlıyamadılar  cıktım başka bır tamırcıye gıttım 10lıra verdim adam 5 dakkıkada halletti dedemk ıstedım adam hem usta başladığı işle ilgilenmeden çekip gıdıyor  yarım yamalak yaptıkları işede olmuş bu diye göndermeye çalışıyorlar  bursadaki mazda sahiplerine tavsiyem  yalova yolundaki akotoya gitmeyin ismi ak ama kendileri kara.

sonraki gittiğiniz ustanın ismi neydi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ismini bilmiyorum küçük bir dükkan mahallede kendi başına iş yapan biri zaten adam bi baktı olmamış bu dedi işin ehliymis 5 dakikada ayarladı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...