Jump to content

Mazda 323 karbüratör

Mazdacı005
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

S. A arkadaşlar aracım karbüratör den hava alıyor ve yakitta dengesizlik söz konusu bu durum karbüratör den kaynaklarmi sizce

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hem araç karburatörden hava alıyor demişsiniz hem de karburatörden kaynaklanır mı demişsiniz. Problemi daha detaylı anlatırsanız çözüm önerileri gelecektir. Mesela karburatörden hava aldığını usta mı söyledi?Usta söylediyse başka ne dedi? Yakıt değerleriniz ne? Araç tekliyor mu? Ne zaman tekliyor gaza basınca mı yoksa belirli bir devir aralığında mı yoksa ne zaman? gibi. 

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıtın fazla olma durumu karbiratör un hava almasından kaynaklanirmi diycektim umarım şimdi anlaşıldı sehirici 40 kuruş civarında yakıyo (lpg 2,09) karbiratörün hava aldığını da usta söyledi

Fakat araçda tekleme falan yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karburatörden hava alıyorsa tabiki çok yakar ama araçta bu durumda tekleme olmaması biraz garip. LPG yi çok mu açtılar acaba? Hem fazla yakmayı hem tekleme olmamasını açılar bu.  İlk önce karburatör ve hava tası sökülüp hava alan yerler itina ile kapatılacak. Usta burada çok öneml aracı tanıyan daha da önemlisi meraklı bir usta olması lazım. Ben aracımı ilk aldığımda bunu kendim yapmıştım. Bundan sonra adamakıllı bir LPG ayarı yapılacak. Mümkünse cihaza bağlanıp üst devirlerde de lambda co vs ölçülerek yapılacak. 100km de 19L ciddi bir yakıt bu kadar yakıtı yakmasının imkanı yok araç LPG kaçırıyor olmasın? 

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazen ama çok nadiren lpg kokusu alıyorum ama diyelim ki kaçırıyo bunu nasıl engelleyebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...