Jump to content

Boya Koruma, Pasta Cila Tavsiyeleriniz

bkemalkara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ev olduğundan rahatım Mehmet Abi arabanın kendine ait garajı var malzemelerim var depo gibi rahat oluyor. :) Aksi durum olsa bende yapamam.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ev olduğundan rahatım Mehmet Abi arabanın kendine ait garajı var malzemelerim var depo gibi rahat oluyor. :) Aksi durum olsa bende yapamam.

Ev olacaksa böyle olacak. Benim de hayalim, çocukluğumdaki gibi bahçeli, garajlı bir müstakil ev.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında birde cila organizasyonu güzel olur yaz geliyor bende aklınıza gelecek her ekipman var

ozon makinasından buharlı temizlemeye, pastası cilası maknası

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pis olsun temiz olsun her hafta pazar günü otoparkta stres atma amaçlı uzun süreli çalışmalar yapıyorum geçtiğimiz pazar 6 saatlik uğraş sonucu ortaya çıkan tablo .. sonax cilalı şampuan sonrası 3m kil işlemi daha sonra turtle wax ve sonrasında turtle cila en sonda auto glym boya koruma ürünleri uygulandı ve brandalandı .. Yaza doğru satılmaz ise güzel bi iç dış buhar temizliği motor ve boya koruma ve birde açığından cam filmi düşünüyorum inşallah :) Kem gözlerden ırak kazasız belasız sürüşler maşallah :)

7oW5gN.jpg

rgXnM3.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında birde cila organizasyonu güzel olur yaz geliyor bende aklınıza gelecek her ekipman var

Havalar düzeldikten sonra aslında bir gündeme getirelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden olmasın ? Uygulayacak bir alan da bulabilirsek süper olur..

Barış, bu guzuyu Facebook da yayınlayalım yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olur burak abi en güzel fotoğrafını atayım ben sana clubun facebook adresine mesaj olarak .. hazır cila vs demişken kafama takılan ve az çok araştırdığım birşeyi sizlerle paylaşayım .. şimdi şöyle bir durum var mesela abi chevrolet paylaşmış siyah renk cam gibi aynı tonda benim siyahı yan yana koyalım aradaki farkı çok net görün .. fakat araştırdım mazdanın tüm boyaları böyle .. kullandığı simden dolayı boyayı ne kadar parlatırsanız parlatın sonuç hep flu bir görüntü olarak karşınıza çıkacaktır ama bir vw yada reno vs gibi markada bakın siyah renge cam net gibi herşey karşınızda :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
10 dakika önce, 61kdeniz :

Merhaba arkadaşlar 0 araçlar için boya koruma mı yoksa pasta cila mı daha faydalı ? 

Aracınız hayrlı olsun, boya koruma daha mantıklı.. ben kendi aracıma boya yenileme ve boya koruma yaptırdım. 5 yaşında ki aracım fabrikadan yeni çıkmış gibi oldu.halen de öyle ne su tutuyor ne çamur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, ismail79 :

Aracınız hayrlı olsun, boya koruma daha mantıklı.. ben kendi aracıma boya yenileme ve boya koruma yaptırdım. 5 yaşında ki aracım fabrikadan yeni çıkmış gibi oldu.halen de öyle ne su tutuyor ne çamur :)

teşekkür ederim nerede yaptırdınız ve bir sürü değişik koruma var örn : nano koruma vs

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, 61kdeniz :

Merhaba arkadaşlar 0 araçlar için boya koruma mı yoksa pasta cila mı daha faydalı ? 

Bu gün şöyle bir konu açmıştım. Dilerseniz bir göz gezdirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Yalova da autoclub,winox ve beni yıka var  acaba hangisine yaptırsam karar veremedim Yalova da yaptıran oldu mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, 61kdeniz :

Yalova da autoclub,winox ve beni yıka var  acaba hangisine yaptırsam karar veremedim Yalova da yaptıran oldu mu ?

Kullandıkları ürünleri araştırıp öğrenmeniz daha iyi olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok yazdım kusura bakmayın ama bi de soru sormak istiyorum. benim elinizden öper 2011 model mazda 3 hb aracım var. haliyle 5 yıllık araba ve taş izleri ya da küçük ufak tefek çizikler mevcut. boya koruma ve cila yaptırmalıyım sizce, önerir misiniz. şu an yaşadığım şehirde autowax var eleman yapalım faydası olur dedi de...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, mucar :

çok yazdım kusura bakmayın ama bi de soru sormak istiyorum. benim elinizden öper 2011 model mazda 3 hb aracım var. haliyle 5 yıllık araba ve taş izleri ya da küçük ufak tefek çizikler mevcut. boya koruma ve cila yaptırmalıyım sizce, önerir misiniz. şu an yaşadığım şehirde autowax var eleman yapalım faydası olur dedi de...

Yeni Mazda 3 Dizel konusunda paylaşmış olduğunuz soru. İlgili konunun altına taşınmıştır. Bilgilerinize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...