Jump to content

Modifiye

Tower crane
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar iyi Akşamlar

92 hb 323 e modifiye olarak neler önerirsiniz ve 13 jant küçük kalır mı modifiye de

Fikirleriniz işin şimdiden teşekkürler

Renk beyaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ben Mazda 323 sedana 14" janta geçtim. Tavsiye ederim. Hatta 15" jantı bile rahat kaldırır bu araçlar, zira hem motor gücü yüksek, hem konfolu yani eksisi az olur... Jant olarak ben ofsetli Type 3 jant yada gene ofsetli Adanalı jant tavsiye ederim. Beyaz araç da kenarları krom ortası siyah,gold yada beyaz ofsetli jantlarda yakışır.... Beyaz xenon, camlara az koyu film, arkaya çift egzos çıkışı, jant ile sade abartıya kaçmamış bir güzellik yakalarsınız... Jant örnek : http://www.mazdaclubtr.com/ipb/uploads/gallery/album_52/tn_gallery_9302_52_313727.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar iyi Akşamlar

92 hb 323 e modifiye olarak neler önerirsiniz ve 13 jant küçük kalır mı modifiye de

Fikirleriniz işin şimdiden teşekkürler

Renk beyaz

Bakınız mesela bu 14" jant ofsetli ve damarlı jant...fotograf6.md.jpg
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uygun jantlar ve lastikler

175-65-14

175-55-15

Bu ebatlardan daha büyük jant ve lastik her yönüyle zarar demektir, bence modifiye böle çakma olmamalıdır, varsa birebir uyumlu aksesuar vede bodykıdler bulunmal ve  onlar takılmalıdır.

Küçük dokunuşlar çok farklı gösterebilir aracı, gösterişli bir koltuk kılıfı, spoiler, klas bir direksiyon kılıfı, pasta cila v.s. aslında internetten bakınıp başka mazda severlerin yaptığı dokunuşlardan hoşunuza gideni aracınıza uygulayabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Talha görsel editör butonuna bas ve gelen ekranda altta dosya seçe bas. Resmi seçtikten sonra dosyayı ekle butonunu tıkla. Dosya boyutunun küçük olmasına dikkat et.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İste baska yacak bisiy kalmadi ek olarak eksoz basligi kare yatsi olarak taktirdim

Birde ön göğüsü sökerek isiklan dirmayi beyaz ampullerle güclendirdim en önemliside anahtari taktiğim yerin üstünde ısiklan dirma var aktif hale getirdim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İste baska yacak bisiy kalmadi ek olarak eksoz basligi kare yatsi olarak taktirdim

Birde ön göğüsü sökerek isiklan dirmayi beyaz ampullerle güclendirdim en önemliside anahtari taktiğim yerin üstünde ısiklan dirma var aktif hale getirdim :)

Talhacığım (adaşım) şimdi bu senin antenin yeri neden değişik ? Bizimki tavanda seninki arkada , çok yakışmış orada olması... :) Beyaz jantı bende çok severim bilmem benim arabada nasıl olur ama... Aklımda var yani... :) Bu arada lastik ebatın nedir, ben 185 x 65 x 14 yapacağım lastiğimide acaba çamurluğa sürtermi bilemedim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anten öndede var ama ek olarak arkada güzel bir görünüş sağladi lastik ebadi tam aklimda degim 16 inc 40 yanak tam bakip sana haber veririm beyaz jant senin aracinda güzel durur amam su var araç la su haliyle 100 ile viraja girdiğimde araç doluyken sol arka lastik biraz sürtüyor ama bosken sikinti yok orjinal helozyon var suan mu ayeneden sonra pistircam

Bu arada araç rengi olarak füme gri ayri birton ama yazin cok sicak oluyor aracin ici :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anten öndede var ama ek olarak arkada güzel bir görünüş sağladi lastik ebadi tam aklimda degim 16 inc 40 yanak tam bakip sana haber veririm beyaz jant senin aracinda güzel durur amam su var araç la su haliyle 100 ile viraja girdiğimde araç doluyken sol arka lastik biraz sürtüyor ama bosken sikinti yok orjinal helozyon var suan mu ayeneden sonra pistircam

Bu arada araç rengi olarak füme gri ayri birton ama yazin cok sicak oluyor aracin ici :)

Benimde helezonlar orjinal acaba 185 genişliği ve 65 yanak yapsam sürter mi bilemiyorum o yüzden sizin lastik ebatlarını merak ettim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...