Jump to content

Boya Koruma

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

bence en güzeli aurigold seti alıp bide cila makinesi alıp kendi işini kendin halletmek ama işi bilmek lazım_makineyi dolastırırken ne kadar bastırdıgından, makineyi ne yöne dogru-hangi dogrultuda cekmen gerektiğine kadar(aracın hatlarını dogru sekilde ortaya cıkartmak için dogru gölgelemeyi vermeyi bilmek gerekiyor) işi bilmek gerekiyor_

aldım ben aurigold lardan ama aracının boyası eger kimyasallar tarafından yıpratıldıysa ya da kaplamaya  demir tozları girdiyse aurigold da kendi kendini tavsiye etmiyor uyglamayın diyor garaj arabaları için oldukça kullanışlı ama ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

mrblar, bende yeni mazda üç aldm siyah istemiyodum ama kısmet buymuş siyah aldık boya koruma konusunda tavsiyelerinizi almak isteerim bide ön kaputta film gibi bişey var koruyucu hafiften kalkmaya baslamıs hava bırakmıslar galiba onun yenisini düşünüyorm karbon vs ne önerirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mrblar, bende yeni mazda üç aldm siyah istemiyodum ama kısmet buymuş siyah aldık boya koruma konusunda tavsiyelerinizi almak isteerim bide ön kaputta film gibi bişey var koruyucu hafiften kalkmaya baslamıs hava bırakmıslar galiba onun yenisini düşünüyorm karbon vs ne önerirsiniz

Ön kaputu komple film kaplatmanızı öneririm. Bende kaputun sadece ön kısmı kaplı, ama çok memnunum. Bizim araçların önü çok fazla taş alıyor. Film olmasaydı artık dalmaçyalı gibi olurdu herhalde. Boya koruma işine gelince, ayıracağınız bütçeye göre değişir. Bulunduğunuz yerde hangi otomobil kuaför hizmetleri veren firmalar var bilmiyoruz. Kış öncesi boya koruma iyidir, yağmur çamur zor tutunuyor yüzeye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sivastayım kış şartları ağır geçer, dediğim gibi ön kaputta film var ama yıpranmış aceba kışı geçirsem öyle mi yenilesem bilmiyorum..boya korumayıda bi araştrmam gerek ortalama fiyatlar nedir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

boya koruma düzenli olarak yaptırılması gereken bir şey midir arkadaşlar yardımcı olur musunuz..yaptırmazsan neyle karşılaşabilirsin yada yaptırırsan neyi defetmiş olursun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

boya koruma düzenli olarak yaptırılması gereken bir şey midir arkadaşlar yardımcı olur musunuz..yaptırmazsan neyle karşılaşabilirsin yada yaptırırsan neyi defetmiş olursun

Özelden yazdım... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bülent sana; copy and paste yapıversin gari... :) Ne yazdığımı şu an ben bile hatırlamıyorum...

:D

hallettik abi..tekrar sağol :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

gerçekten fark var mı ? işleme pasta cila dersen 100-150 boya koruma derlerse 350 den başlıyor Ankara da bu işlemi yaptırıp memnun kalan var mı? yer önere bilir misiniz? :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hep söylemişimdir,  pasta, cila, boya koruma öncesi "ironx" ve "kil" uygulaması yaptırın, bu çok önemli fark yaratıyor. Sonra pasta , cila ve boya koruma.  Diğer önemli faktör ise hoşafı çıkmamış pedler ile pastayı uygulamak ve iyi bir bantlama. Cila ve boya koruma kremleri ise elle yavaş yavaş beklenerek atılması daha iyi.

Diğer faydalı bir işlem ise pasta esnasında farlara da makina ucundaki keçeli ped ile 1-2 dk üstünden geçerek o arada bedavaya çıkarmak :)  O bembeyaz solmuş farlar sıfır araba farından farksız oldu . Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçekten fark var mı ? işleme pasta cila dersen 100-150 boya koruma derlerse 350 den başlıyor Ankara da bu işlemi yaptırıp memnun kalan var mı? yer önere bilir misiniz? :hi:

Hocam ankara'da dby detailing var.netten arastirin biraz.tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Merhaba

Arkadaşlar sıfır araç alınca boya koruma yaptırmak şartmı?ayrıca kaput film ne kadar işe yarar bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yeni aldim aracimi.Mayıs gibi yaptır bence özellikle güneşten iyi korur.bide ziebart en iyisi diye biliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adını sanını duymadığınız ziebarttan çok daha ii ürünler ziebarta okadar para vermeye gerek yok şahsi kanaatimdir, yaptıranada yaptırmak isteyenede saygı duyarım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...