Jump to content

1990 Model Mazda 626'ımda Olmayan Parça

blanebate
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Wallahi artık emin değilim ruhsat bilgilerinde öyle yazıyor bu araçlar ithal edilirken 2.0 ları 1.6 diyen yazdirdiklarini duydum ama 1.6 2.0 olarak yazılmış olabilirmi ki acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

evet boşu boşuna hem karburatör hem kanister almış oldum neyse saglık olsun araç alırken oldu bıttıye getırıp araştırmadan alırsak olacagı bu gerçi o zaman bilmıyordum f6 fe motor fılan aldığım kışıde bılmıyordu muhtemelen suan aracın bır problemı yok kullanıyor babam karburatorde yedek dursun 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet boşu boşuna hem karburatör hem kanister almış oldum neyse saglık olsun araç alırken oldu bıttıye getırıp araştırmadan alırsak olacagı bu gerçi o zaman bilmıyordum f6 fe motor fılan aldığım kışıde bılmıyordu muhtemelen suan aracın bır problemı yok kullanıyor babam karburatorde yedek dursun 

Rusatı ne yapacaksınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senelik 150tl falan karınız olur vergiden. Değiştirebilirsiniz. Motor numarasına bakıp gidin sizden önceki sahibi motoru deiştirmiş olabilir. Ne olur ne olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ruhsat ve motor no birbirini tutuyor o konuda bir problem yok sadece ruhsat üzerinde araç 1.6 değilde 2.0 olarak gözüküyor şaşe ve motor no özellikle karşılaştırıp baktım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...