Jump to content

3.Nesil Mazda3 Arka Tampon ve Sis Farı Piyano Black Kaplama

ilhan mercan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabam gelince Arka tamponun alt kısmındaki siyah alanı ve sis farını piyano black kaplamayı düşünüyorum.yorumlarınızı öğrenmek isterim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı konuyu paylaştım ben;

http://www.mazdaclubtr.com/topic/16942-3nesil-mazda-3-i%C3%A7in-aksesuarlar/page-7#entry501208

Bende yapmayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta boyunca seyahatteyim sonrasında hemen yapacağım. En ucuz maliyetle yapılacak işlem; sprey plastik astarı üzerine de sprey parlak siyah oto boyası uygulamaktır. Ben biraz araştırdım, Presto marka alman oto boyası var, kalitesi yüksek. Plastik astarı ve boyası toplamda 50 TL gibi bişey.

Uygulamayı kendim yapacağım. Ön sis farlarının sökümünü daha önce paylaştım sizlerle. O çok basit, hepimiz yapabiliriz. Arka tampon malesef tek parçalı. Siyah bölümü sökmek gibi birşey sözkonusu değil. Dolayısıyla kağıt bant ile beyaz kısmı ve arka sis farını kapatıp öyle uygulama yapmak gerekiyor.

Bunun yanı sıra arka spoiler (HB için) yanlarında iki adet siyah rüzgarlık var. Mat siyah ve basit duruyor. Ben onları da söküp piano black yapacağım. Tavsiye ederim herkese. Özellikle Power araçlarda ön ızgara parlak olduğu için genel bütünlük anlamında ve daha üstdüzey görünüm elde etmek için boyayabildiğim tüm siyah plastik parçaları piano black yapacağım.

Tüm bu uygulamaları Nisan ayı başında yapacağım ve sizlerle buradan paylaşacağım. Bu arada yapan olursa lütfen tecrübelerini paylaşsın. Teşekkürler...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı konu zaten bikes44 tarafından vardı diye hatırlıyorum. büyük ihtimalle konular birleştirilecektir.

vay be :) aynı anda mı yazmışız hemşehrim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BMW M paketlerde çok güzel duruyor.eminim bizim araçlarda da iyi olacak.evet power ön ızgara ile de çok uyumlu olacak.ben boya yerine piyano black kaplamayı daha sağlıklı görüyorum:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Folyo kaplama plastik parçaya tutunamaz dostum. Kısa zamanda soyulacaktır dış ortam etkisiyle. Tavsiye etmem..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Folyo kaplama iyi bir işçilikle eğer yüzey düzgünse yapılabilir  Bence de orjinalliğin bozulmaması adına ilerde sökülmesi yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...