Jump to content

Mazda 3 70.000 Bakımında Fahiş Fiyat

rockhount
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Balata değişimi ve disk tornalama işi olmasa 350 TL işçilik için ben de çok diyebilirdim. Disk tornalamayı kendi bünyesinde yaptıran bir servis yok bildiğim kadarıyla, dışarıda başka birine yaptırıyorlardır. O da tahminen 100 TL gibi bir para almıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben geçen ayak dayama yaptırmaya gittim işçilik almadılar.aynı serivse bende gidiyorum ve bir sıkıntı yaşamıyorum.Bendeki diğer aracımı aldığımdan beri suzuki servise götürürüm,ve tek kelime ile şunu söyleyeyim ampül patlasa dahi servisten başkasına elletirmem aracımı.Arkadaşım 2013 Leon 20 bin bakımını başaranda 670 TL ye yaptırdı.Mazda da emin olun fiyatta birşeyler yapılmasını rica etseydiniz sizi kıracaklarını sanmıyorum.Sanayideki ustalara ayıp olmasın ama sanayiye aracımı sokmaya karşıyım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben geçen ayak dayama yaptırmaya gittim işçilik almadılar.aynı serivse bende gidiyorum ve bir sıkıntı yaşamıyorum.Bendeki diğer aracımı aldığımdan beri suzuki servise götürürüm,ve tek kelime ile şunu söyleyeyim ampül patlasa dahi servisten başkasına elletirmem aracımı.Arkadaşım 2013 Leon 20 bin bakımını başaranda 670 TL ye yaptırdı.Mazda da emin olun fiyatta birşeyler yapılmasını rica etseydiniz sizi kıracaklarını sanmıyorum.Sanayideki ustalara ayıp olmasın ama sanayiye aracımı sokmaya karşıyım.

bende bu güne kadar hiç bir aracımı servis dışında bir yere götürmedim.. bilgilerine güvenmiyorum kullandıkları malzemenin kalitesine de inanmıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende bu güne kadar hiç bir aracımı servis dışında bir yere götürmedim.. bilgilerine güvenmiyorum kullandıkları malzemenin kalitesine de inanmıyorum

içim rahat enazında bir sorun olursa servis garantili.Eşimin işinden dolayı sanayiye sürekli onu alamaya giderdim.Bankanın önünde bazen 1 saatten fazla arabada beklediğim olurdu.Sanayi çıraklarının müşteri arabasıyla neler yaptıklarını izlerdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...