Jump to content

Mazda 3 Reflektörü Nereden Bulabilirim?

kuzey55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ekte resimde yeşil yuvarlağa aldığım görünen kırmızı parça adı reflektörmüş.. bunu nerden bulabilirim samsundaki japon parçaçıcları gezdim hiçbirinde yok. getiririm diyen de ledli bişey diyor.. orjinali ledli değil ki ledli alayım. satan yada satıcıya ulaşmamı sağlayacak olandan Allah razı olsun...

post-7194-0-40608800-1426957051_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pazartesi arayacağım Runaway.. teşekkürler.

Semih uluca hocam. onlarda ledli.. bana ledli olan lazım değil arabanın orjinalliğini bozmak istemiyorum. ledlisini 125e satıyorlar zaten. parasından değil de dediğim gibi orjinali neyse o bendekiler ledsiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pazartesi arayacağım Runaway.. teşekkürler.

Semih uluca hocam. onlarda ledli.. bana ledli olan lazım değil arabanın orjinalliğini bozmak istemiyorum. ledlisini 125e satıyorlar zaten. parasından değil de dediğim gibi orjinali neyse o bendekiler ledsiz.

orjinali 50tl idi. 3 tane değiştim ben sonra geri kamera taktırdım :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geri kameradaki alaka ne ? çaldırlarmı seninkileri? ben arabayı 2. el aldım aldığımda bu eksik olan zaten orjinal değildi aynı boyda bi plastik kesip üstünü benzer renkte yapışkan jelatinle kaplayıp yapıştırmışlardı göze çok farklı gelmiyordu ama emanet duruyordu tahminim düşmüştür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geri kameradaki alaka ne ? çaldırlarmı seninkileri? ben arabayı 2. el aldım aldığımda bu eksik olan zaten orjinal değildi aynı boyda bi plastik kesip üstünü benzer renkte yapışkan jelatinle kaplayıp yapıştırmışlardı göze çok farklı gelmiyordu ama emanet duruyordu tahminim düşmüştür.

park ederken kırdım hep [emoji1] benim kulaklar duymuyor da park sensörü işe yaramıyor o Yüzden :)

Birinde arkadan vurmuştu biri gerçi. Ben masumdum [emoji17]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Foti abi halen Eskişehirdemisin? :) O kadar gelip gidiyorum bir görüşemedik seninle. :)

Burdayım abicim :) bir mesajına bakar . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...