Jump to content

Mazda 323 Kısa Farlarda Farlar Açılmıyor

bbaygin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Forumda araştırmalarıma ve deneyimime rağmen bir türlü sorunu çözemedim. Aracımda kısa farları yaktığımda farlar yanıyor ancak farlar açılmıyorum düğmeye bastığımda yada uzunları yaktığımda aciliyor. Roleyi çıkarttım inceledim tinerle temizledim ancak sorun çözülmedi henüz. Abilerim kardeşlerim yardımlarınızı bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumda far kolu çalışıyor, farlar çalışıyor, uzun devrede açıldığına göre rölede çalışıyor, tek alternatif far açtığınızda kapakların açılmasını sağlayan devrede bir sorun var kablo zarar görmüş veya soketlerde temazsızlık olabilir, bir oto elektrikçisine kopmle sistemi kontrol ettiriniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar cevap icin teşekkürler. Peki bu röle tamir edilemez duruma gelirse eğer Sıfır fiyatı nedir bilen var mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Baygın aynı sorum bende de var parkları açınca sol yanıyor sağ yanmıyor uzunu acıyorum sağ yanıyor sol kısık aynı motorun sol kısmında elektrik kabloları var. akşam üstü kaputu açıp farkarı denersen yeşil ışık yanıyor oradan bulup yuvasından cıkan kabloları iyi oturt derim. ben sorunumu çözemedim ama sende işe yarayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar farların kapaklarıın altında far soketleri var genellikle oradan temazsızlık oluyor ve nötr olmayınca far kısık ve sarı yanıyor sanırım hemen bir elektrikçiye gidip soketlere baktırın temizletin sorun çözülecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar benzın ve hız saatı calısmıyorum. Benzını fullesemde 200 km hız gıtsemde ıbreler yerınden oynamıyor ve aracın kılometresı oldugu yerde kaldı hıc ılerlemıyor cok acıl bu sorunu halletmem lazım cunku vızeden gecıcek arac. Bu sorunu yasayan varsa yardım edebılırsenız cok sevınırım

Düzeltme: Tamamı büyük harf iletiler silinir . Yazım ve imla kurallarına dikkat lütfen

http://www.mazdaclubtr.com/topic/17599-mazda-323-benzin-ve-h%C4%B1z-g%C3%B6stergesi-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fm%C4%B1yor/

Bu probleminiz ne oldu ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...
22.03.2015 at 21:54, bbaygin :

Arkadaşlar merhaba,

Forumda araştırmalarıma ve deneyimime rağmen bir türlü sorunu çözemedim. Aracımda kısa farları yaktığımda farlar yanıyor ancak farlar açılmıyorum düğmeye bastığımda yada uzunları yaktığımda aciliyor. Roleyi çıkarttım inceledim tinerle temizledim ancak sorun çözülmedi henüz. Abilerim kardeşlerim yardımlarınızı bekliyorum :)

Benim aracta da ayni sorun var sen halledebildin mi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...