Jump to content

Mitsubishi ASX ve Attrage Testleri

Sonernler
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

905bc289c9c6c4cc9c155634f7038da3.jpg

64007e40c805a59ee2c74b2ea53a25fb.jpg

Herkese slmlar,

Bu aralar yoğun olduğum için bloguma yeni yazı ve testler yapamıyordum. İlk fırsatta daha önceden planlamış olduğum Attrage testini gerçekleştirdikten sonra ASX modeli eski bir model olmasına rağmen ASX i de test ettim. Test yazılarını tamamladığımda siz sevgili forum üyeleriyle paylaşacağım. Saygılarımla.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CVT şanzımanlısını test ettin Soner? yoksa manuel mi? Çirkin bir araba ama o kadar reklamı dönüyor ki tv'de, araştırıp, neymiş bu diyesi geliyor insanın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet Özdemir Attrage 1.2 CVT Intense modelini test ettim :) Tasarım açısından benimde pek beğendiğim söylenemez ama yetkililer öyle reklam yapıyorlarki hakkikaten neymis bu araba ? Diye düşünüyor insan ama ta ki aracı yakından görüp inceleyene dek :(

Gökhan abi bence hiç birbilerini tanıdıklarını sanmıyorum. Zira iki aracada bakınca aradaki fark çok net :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi Soner bende büyük bir merakla bekliyorum. Bu Attrage makyajlı Fiat Linea gibi duruyor. :)

Ama reklamlarda öyle bir, ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki. İnsan gerçekten merak ediyor. 

Sonuç itibari ile Peugeot 301, Citreon C-Elysée, Renault Symeol, Fiat Linea ayarında bir motorlu kara taşıtı sanırım. Güzel kiralama/şirket otomobili olur ama. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi valla bende ballandıra ballandıra anlatmayı çok isterdim. Ama malesef ben test edene kadar aklımda birçok soru vardı. Aslında söyleyeceğim çok şey var ama test yazımda zaten bahsedeceğim onun için burada uzun uzun ifade etmeyeyim. Tek söyleyebileceğim hani bizde bir deyim vardır ya görüntü var ses yok diye iste tamda o misal arac beklenilen gibi degil malesef :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...