Jump to content

Denizli İçin Servis Tavsiyesi

qartal84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba

Denizli'de 2005 otomatik vites aracımın 10bin bakımını yaptırmak istiyorum. ama nereye kime yaptırayım? var mı yönlendirme yapabilecek?_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Malum turkuaz'ın showrom'u kapandı artık denizli'de bir mazda plazası yok.Fakat hyundai'nin alt katında mazda servisi çalışmaya devam ediyor.İsterseniz orada yaptırın alternatif istiyorsanız da Bayrak oto'da osman usta'ya yaptırabilirsiniz.Sadece mazda ve nissan araçların bakımını yapıyor.Hizmetinden memnun kaldım.60bin bakımını orada yaptırdım hem fiyat hemde ilgi alaka olarak memnun kaldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

arkadaşlar denizlide önerebiliceğiniz tamirci varmı mazda lantis için. yada forumda denizlide ikamet eden lantis ve 323 kullanıcıları varsa nerelere gidiyorlar tamir ve bakım için? özellikle rolanti problemi için işinin ehli bir usta bulamadım halen tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar denizlide önerebiliceğiniz tamirci varmı mazda lantis için. yada forumda denizlide ikamet eden lantis ve 323 kullanıcıları varsa nerelere gidiyorlar tamir ve bakım için? özellikle rolanti problemi için işinin ehli bir usta bulamadım halen tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Forumda mevcut konu ile birleştirilmiştir.

Şu konuyada bir göz atabilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/16908-denizlide-mazda-ustasi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...