Jump to content

2015 İtibari ile Mazda'da Garanti 5 Yıla Uzatıldı

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Türkiye, 2015 model araçların satışı ile birlikte garanti süresini arttırarak (+2 yıl) 5 yıllık garanti hizmetini sunmaya başladı.

.Mazda 5 Yıl Garanti ile ilgili olarak Mazda Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Tamer Atsan: “Mazda 5 Yıl Garanti belirtilen koşullar sağlandığında 3yıl /100.000 km olan üretici garanti süresini 5 yıl/150.000 km‘ye kadar uzatılabildiği bir sigorta sistemidir. Hizmet kapsamında, aracına tutku ile bağlı olan ve bakımına dikkat eden kullanıcılar otomobillerini yıllar boyu ilk günkü değerinde kullanma şansına sahip olacaklar.” dedi.

Mazda 5 Yıl Garanti’nin geçerli olabilmesi için aracın ilk satış tarihinden itibaren tüm bakım ve onarımlarının Mazda Yetkili Servisleri’nde yapılmış olması gerekmektedir. Mazda 5 Yıl Garanti müşterilere, 4. ve 5.yıl oluşabilecek beklenmedik arızaların masraflarını düşünmeksizin huzur içinde sürüş keyfi sunar ve kullanıcılar araç değişimi söz konusu olduğunda da 2.el değerini korumanın keyfini yaşarlar.

Mazda 5 Yıl Garanti araç satışı esnasında ilgili sertifikaların araç sahibi tarafından imzalanarak onaylanması ile devreye alınıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostlar haber güzel ama kusura bakmayın ortada bir haksızlık oluştu. Beni az çok tanıyorsunuz kabalaşmak istemem ama ben aynı araca 620TL para ödeyerek (birçok arkadaşımız gibi) +2 yıl garanti satın aldım. 2014 üretimi ile 2015 üretiminde herhangi bir fark olmadığını biliyoruz. Platform aynı, altyapı aynı, malzeme aynı.. ee ne değişti ?

Sn. Mazda Türkiye eğer böyle bişey yapılacakdıysa, 5 yıl garanti yepyeni SkyActiv teknolojisi ile birlikte gelmeliydi. Böylece bizi drek enayi yerine koymamış olurdunuz... !

Mazda yanlış politikalarına malesef devam ediyor.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostlar haber güzel ama kusura bakmayın ortada bir haksızlık oluştu. Beni az çok tanıyorsunuz kabalaşmak istemem ama ben aynı araca 620TL para ödeyerek (birçok arkadaşımız gibi) +2 yıl garanti satın aldım. 2014 üretimi ile 2015 üretiminde herhangi bir fark olmadığını biliyoruz. Platform aynı, altyapı aynı, malzeme aynı.. ee ne değişti ?

Sn. Mazda Türkiye eğer böyle bişey yapılacakdıysa, 5 yıl garanti yepyeni SkyActiv teknolojisi ile birlikte gelmeliydi. Böylece bizi drek enayi yerine koymamış olurdunuz... !

Mazda yanlış politikalarına malesef devam ediyor.

yazdıklarınızda baştan sona haklısınız.bunu şu şekilde değerlendiriyorum yıllarca vergi borcu yüzünden huzuru düzeni kaçan kredi çekip ödeyen yada 100liradan az tüm trafik cezalarını ödeyen insanlar enayi yerine kondu vergi affı çıktı ödeyen ödediğiyle kaldı ödemeyen kar saydı.

sizin durumda buna çok benzer olmuş bence.evet haklısınız ama burası türkiye

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arabamı geçen hafta aldım,1 ay sonra gelecek olanla arasında hiçbir fark yokken neden 600 lira fazla vereyımm kı.böyle birşey çıkarıyorsa eğe mazda,bunu tüm yeni 3.nesil kasalar için yapmalıydı,haksızlık bu:(

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı son zamla alıp 5 yıl garantiden faydalanılmazsa haksızlık ama eski fiyatlardan aldıysanız bence bir haksızlık yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten düzeltme yapmazlarsa şöyle bir anlayış çıkmaz mı? İlk gelen araçlara güvenmiyorduk artık güveniyoruz.

Bakalım müşteri memnuniyeti anlayışı nasıl olacak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı son zamla alıp 5 yıl garantiden faydalanılmazsa haksızlık ama eski fiyatlardan aldıysanız bence bir haksızlık yok.

. Sizce bir haksızlık yok ama serbest piyasada ben liste fiyatından aldım duydumki sonraları başka bayilerden aynı aracı 2000 tl na varan indirimle alan olmuş buda haksızlık değil mi? Bu açıdan bakarsak hiç bir şey de adalet yok ama ortada aynı eşdeğer bir mal var ve bunu yaparken hiç olmazsa mazda türkiye diğer müşterilerini kırmaması gerekirdi. Birde bence önemli olan 6 aylık bakımda değişiklik yapmaları gerekir diğer markalar gibi 1 sene olmalı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Türkiye'den gelen cevap tahminimiz gibi beyler; Mazda diyorki rahat olun olay aynı hesaba geliyor :D

"+2 yıl garanti uygulamamız daha önceki dönemlerde satılan araçlarımız için devam etmektedir. Mazda Motor Türkiye'nin, araç özelliklerine yenisini ekleme veya indirim yapma hakkı saklıdır. Şu anda 5 yıl garantili olan araçların önceki dönemde satılan fiyat ile alınamayacağını bilgilerinize sunarız.

Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Mazda İletişim Hattı
44 44 693 "

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...