Jump to content

İsmi Scion iA, Kendisi Mazda2

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

scion-ia-11.jpg

Toyota'nın alt kuruluşlarından birisi olan Scion, 2016 model Scion iA modelini tanıttı. Sizin de fotoğraflardan tahmin edeceğiniz gibi araç, yeni çıkacak Toyota Yaris gibi tamamen SKYACTIV Mazda2 altyapısıyla üretildi.

Motorundan dış çizgilerine, şasisinden iç dizaynına kadar her şey Mazda mühendislerinin çalışmalarının sonucu.

scion-ia-16.jpg

scion-ia-21.jpg

scion-ia-24.jpg

scion-ia-25.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

scion-ia-11.jpg

Toyota'nın alt kuruluşlarından birisi olan Scion, 2016 model Scion iA modelini tanıttı. Sizin de fotoğraflardan tahmin edeceğiniz gibi araç, yeni çıkacak Toyota Yaris gibi tamamen SKYACTIV Mazda2 altyapısıyla üretildi.

Motorundan dış çizgilerine, şasisinden iç dizaynına kadar her şey Mazda mühendislerinin çalışmalarının sonucu.

scion-ia-16.jpg

scion-ia-21.jpg

scion-ia-24.jpg

scion-ia-25.jpg

Peki bu araç türkiyeye gelmezmi ? Çok vahşi imiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o ön ızgara olmuş mu hiç!? tam da mazda 2 gibi olmasın diye yaptıkları değişiklik nasıl da sırıtıyor.

aha şu restorasyon faciası gibi olmuş araba

b15c47897f076d841fdc269e5a1d89e6.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomobilde sadece 1.5 litre hacminde benzinli atmosferik motor sunuluyor. 106 beygir gücündeki motorla birlikte 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri alınabilirken tüketim değerleri, şehir içi 7.1, şehir dışı 5.6 ve karma tüketim için de 6,3l/100km olarak belirtilmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok fazla değil mi tüketim değerleri?

Yüksek tabii bence de. En azından Mazda3 kadar yakması lazımdı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 ten daha hafiftir az yakması lazım. Cx-5 kadar yakıyor :D

Az yakan arabaya bile çok yaktıracak modifiyeleri yaptırmış Toyota, tebrik etmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim hoşuma gitmiyor Mazda nın başka markalar için bir şeyler yapması. :) Biraz bencilim bu konu da. Mazda da gördüğümü başka araçlarda görmek hiç mi hiç hoşuma gitmiyor benim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba ilk anda hoşuma gitti ama sonra yorumları okuyunca ben bile soğudum büyük ızgaradan :)

Bir de arabanın ön kısmını, 2015 Ford Fusion'la kıyaslamışlar bir yazıda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ızgaranın sırıtmasının nedeni arabanın keskin çizgilerinin kavisli olması. adamlar cetvelle ızgara yaptıklarından sırıtmış. halbuse orjinali nasıl da uyumlu. 24d8ec05e6165b241391b907a3647947.jpg

oldu olacak şöyle yapsalarmış

3cd34c9a8c8aae3d21fd276384b9626c.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...