Jump to content

Mazda 626 Arabamdaki Eksikler

serdar64
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba hepinize selamlar
aracımda bazı eksikler var temini konusunda destek olursanız sevinirim 
1. sol ön cam açma düğmesi arızalandı
2. Frene basınca özellikle kırmızı ışıklarda (gııırt gırrtt gırrt ) diye ses geliyor diski değiştirdim hala aynı 
3.kolariferlerin olduğu konsolda hiç ışık yok gece sıkıntı oluyor nasıl aydınlatabilirim
4. göğüsteki çatlak var kaplama yapmak istemiyorum bütün göğüsün sökülmesi gerekiyormuş sıkıntı 
5. nikelanjların hepsini siyaha boyatmak istiyorum sizce nasıl olur

Şimdeiden ilginize teşekkürler iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5-nikelajları ben siyaha boyattım ama şimdi yer yer dökülme olmuş tekrar ya kendim boyayacağım ya da boyatacağım ama iyibir şekilde zımpara yapıp daha iyi tutunmasını sağlayacağım.

4- göğüsü sökmek çok ta zor değil. biraz uğraştırıyor ben söküp alt kısma yalıtım yapmıştım.

3- o bölgeyi bir tane dipsiz ampül aydınlatıyor. onu değiştirmek için kalorifer bölümünü sökmeniz gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam küllüğü çıkarınca ve alttaki bölmeyi çıkarınca vidaları söküp çerçeveyi çıkarıyorsunuz. daha sonra torpido bölmesinin arkasında kalorifer tesisatına giden 2 adet tel var bunları yerinden çıkarıyorsunuz. 3. telde gaz pedalının yukarısında kalıyor. telleri çıkardıktan sonra kalorifer bölümünün vidalarını söküp kendinize doğru çekiyorsunuz. arka kısmında bir tane lamba yuvası var onu çevirip çıkarıp lambasını değiştiriyorsunuz.

2- kampanalara iyi bir ayar yaparsanız ses kesilir sanırım.

1- sol ön cam düğmesinin ne gibi bir arızası var parça kırığı yoksa tamir edilebilir yada piyasada yan sanayi ya da çıkma olarak temin edebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mazda-626-1988-1991-cam-acma-dugmesi-dortlu-cam-acma-dugmesi-194168691/detay

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5-nikelajları ben siyaha boyattım ama şimdi yer yer dökülme olmuş tekrar ya kendim boyayacağım ya da boyatacağım ama iyibir şekilde zımpara yapıp daha iyi tutunmasını sağlayacağım.

4- göğüsü sökmek çok ta zor değil. biraz uğraştırıyor ben söküp alt kısma yalıtım yapmıştım.

3- o bölgeyi bir tane dipsiz ampül aydınlatıyor. onu değiştirmek için kalorifer bölümünü sökmeniz gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam küllüğü çıkarınca ve alttaki bölmeyi çıkarınca vidaları söküp çerçeveyi çıkarıyorsunuz. daha sonra torpido bölmesinin arkasında kalorifer tesisatına giden 2 adet tel var bunları yerinden çıkarıyorsunuz. 3. telde gaz pedalının yukarısında kalıyor. telleri çıkardıktan sonra kalorifer bölümünün vidalarını söküp kendinize doğru çekiyorsunuz. arka kısmında bir tane lamba yuvası var onu çevirip çıkarıp lambasını değiştiriyorsunuz.

2- kampanalara iyi bir ayar yaparsanız ses kesilir sanırım.

1- sol ön cam düğmesinin ne gibi bir arızası var parça kırığı yoksa tamir edilebilir yada piyasada yan sanayi ya da çıkma olarak temin edebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mazda-626-1988-1991-cam-acma-dugmesi-dortlu-cam-acma-dugmesi-194168691/detay

Çoook teşekkür ederim uğraşıp yazdığınız için 

Göğüsü sökmek zor değil lakin bugun sadece gösterge için söktürdüm şuan tıktıkır ses geliyorkorkum daha beter seslerın gelmesı 

kolarıferın orayı adam burası aydınlanmaz abi dedi ampul yok burda dedi :)

nikelanjları son karar siyaha boyatacagım:D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende resimleri var. Düzgün bir şekilde sökülüp takılırsa problem olmaz. Kasap ustaya denk gelirseniz vay halinize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende resimleri var. Düzgün bir şekilde sökülüp takılırsa problem olmaz. Kasap ustaya denk gelirseniz vay halinize.

Hemde ne kasap bugun cam suyu fıskısiyesini değiştiriken adam tornivadayı kaydırıp kaputu kazdı şimdi komple ön kaput tekrar boyanacak 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serdar kaputu boyatmadan fotoğraflarını çek lazim olur geçmiş olsun

Abi çekeceğim saol ama araba zaten 1 hafta oldu boyanalı sıkıntı olmaz galiba 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...