Jump to content

Direksiyon Simidi Kaplaması

Guest seemgae
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

4-5saat çok bile abi ben günde 2saat uyku ile ayakta duruyorum :D gemiden alışkanlık... sizin gelmenize gerek kalmadı abi ben geliyorum nasılsa bu haftasonu :)

oda olur :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Mücahit

2

• X-Pace

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

tabi çakma peynir helvası yedirmeyiz memleketimizde :) herkes babalıktan yer ama asıl iyi yapan kadir usta'dır. diğerleri kıvam katmak için peynir değil irmik kullanıyor o zaman da bi garip oluyor + sütleri de koyun değil inek sütü o nedenle bariz fark oluyor ;)

ben keçi peynirinden en güzel yapılır diye biliyorum  ???

kadir usta yollar mı izmire  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

tabi çakma peynir helvası yedirmeyiz memleketimizde :) herkes babalıktan yer ama asıl iyi yapan kadir usta'dır. diğerleri kıvam katmak için peynir değil irmik kullanıyor o zaman da bi garip oluyor + sütleri de koyun değil inek sütü o nedenle bariz fark oluyor ;)

açız kardeşiiiim canımız çekioooo getirtme beni oraya oruç oruç :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben keçi peynirinden en güzel yapılır diye biliyorum  ???

kadir usta yollar mı izmire  :fiuw:

keçi peynirinden olursa kokar , eğer yeni doğum yapmış koyundan alınırsa yine kokar bu nedenle belli başlı zamanlarda , yani koyunların losalığı bitmeden peynir tatlısı yapmıyor :D diğerlerinde her zaman mevcut has çakma inek sütünden... ben gelirsem izmir buluşmasına getiririm :D tabi önce gemiden izine ayrılmamı beklemeniz gerekecek ehehe

açız kardeşiiiim canımız çekioooo getirtme beni oraya oruç oruç :D

abi nevsini sınıyorum , daha çok sevam kazanasın diye ;) vallahi kötü bi niyetim yok
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

eheheabi nevsini sınıyorum , daha çok sevam kazanasın diye ;) vallahi kötü bi niyetim yok

ben tokken de açımdırki datlıya dayanamam :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben tokken de açımdırki datlıya dayanamam :D :D

abi sorma ben de ete dayanamıyorum :D zaten komşular kovacak , hergün mangal ve RX7 nin modlama çalışmalarını kapının önünde yaptığım için valla sonumuzu allah hayır etsin :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi sorma ben de ete dayanamıyorum :D zaten komşular kovacak , hergün mangal ve RX7 nin modlama çalışmalarını kapının önünde yaptığım için valla sonumuzu allah hayır etsin :D

sonuna dek destekliorum seni hem mangal mevzuunda hem modlama :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sonuna dek destekliorum seni hem mangal mevzuunda hem modlama :D

teşekkür ederim abi senin desteğini bilmek güzel :) inşallah devamı daha coşkulu gelecek hehehe
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

sayın arkadaşlar bu direksiyona deri dikmek her baba yiğidin hakkı değil bunu makine değil el yapıyor bunun sanatıda çok farklıdır bunu profesyonel birine danış ben dericiyim dikim taktiği çok değişiktir yetkili servise gitsen sana santim alarak fiyat biçer diktiriçeğin mesafesine göre para ister ben yapıcam dikim taktiğinide biliyorum bi deneyim olursa resmini gönderirim hadi kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

direksiyon simidim baya bi yıprandı nerden temin edebilirm çıkma yada sıfır..

Açmış olduğunuz konuyu bu başlığın altında birleştirdim. Buradan devam edebiliriz.

Şu konularada bir göz atabilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/18480/direksiyon-simidi-ariyorum/

http://www.mazdaclubtr.com/16098/direksiyon-simidi/

http://www.mazdaclubtr.com/20350/323-direksiyon-simidi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hazır konuyu görmüşken bene bir şeyler yazayım. Donanımhaber'de bir arkadaşın tavsiyesi ile kargo dahil 13 TL'ye suni deri kaplama aldım. İğne ve iplik ile dikilenlerden. Direksiyona çok güzel oturdu, resmen orijinal gibi oldu, fakat iğne iplik ile dikmek yaklaşık olarak 1 saatimi aldı, ama çok hoş oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hazır konuyu görmüşken bene bir şeyler yazayım. Donanımhaber'de bir arkadaşın tavsiyesi ile kargo dahil 13 TL'ye suni deri kaplama aldım. İğne ve iplik ile dikilenlerden. Direksiyona çok güzel oturdu, resmen orijinal gibi oldu, fakat iğne iplik ile dikmek yaklaşık olarak 1 saatimi aldı, ama çok hoş oldu.

Bir fotoğraf alalım o zaman sizden. :) Daha iyi fikir olması açısından.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte ben bu işlemden tırsıyorum... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte ben bu işlemden tırsıyorum... :)

Abi bende tırsıyordum ama güzel oldu :)

Bir fotoğraf alalım o zaman sizden. :) Daha iyi fikir olması açısından.

Bayram sonrasına kadar fotoğraf ekleme şansım maalesef yok, ama donanımhaber'den bir arkadaş var onun fotoğraflarından ekliyorum, araçlarımız aynı ;)

0DA0BA5AE89E56726353046A45C84E7C.JPG

92BD921ADEC52D53DB53859130D2F57A.JPG

5933C4F953C7F9E3F1263D7DE5540BF7.JPG

Bu da başka bir arkadaşın;

11D570741D75500B9A6628D3D8A3E797.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Becerebildikten sonra güzel olmaması imkansız, çok hoş duruyor biliyorum... Ama önemli olan o sabrı gösterebilmek ve elinin bu işe yatkın olması.

Kazasız günlerde kullan, çok orijinal gördüm dümeni... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla benimde aracın direksiyon simidi ve vites topuzu soyuluyordu servis'e gösterdim olamaz boyle bunun garantiden değişmesi gerekirdi ama grantiniz yok dedi :)

öyle ince işlere elim pek yatkın değildir o yüzden aradım taradım istanbulda bir firma buldum.. (Sitede yasak değilse paylaşabilirim). istanbul dışında ikamet etmeme rağmen istanbla yolum düştüğünde aracımı 4 saatliğine bıraktım ve ortaya orjinalinden bile dahai iyi bir iş çıkarttıkalarını gördüm.

üstelik istediğiniz dikiş şeklini (mersedes dikişmi ww dişikmi falan diye sordu) ve dikiş ipini rengini  secebiliyorsunuz. sagolsunlar ücretsiz olarak vites topuzumuda kapladılar..

direksıyonu sokme beceriniz var ise kargo ile de alıyorlar..su an elimde foto yok ama paylaşıcam.

bana maliyeti 200 tl oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...