Jump to content

Direksiyon Simidi Kaplaması

Guest seemgae
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Vay be,  gerçekten Royal Classic ismini hak ediyor.

Swing nedir bilmiyorum ama ayak freni bildiğimiz fren değil mi? ???

ayak freni, el freni yerine mercedeslerdeki gibi pedaldan olan sanıyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• Mücahit

2

• X-Pace

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Vay be,  gerçekten Royal Classic ismini hak ediyor.

Swing nedir bilmiyorum ama ayak freni bildiğimiz fren değil mi? ???

otomatik bi sağa bi sola üflüyo  :clap:

ayak freni de : şimdi benim arabam otomatik debriyajın olduğu yerde tabi biraz daha yukarıda el freniyle aynı işlevi gören ayak freni var sol üst taraftan mandalı çekersen el frenini indirmiş gibi drive a alıp yola çıkarsın  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hmmm şimdi anladım. Çok anlamadım ama anlamış gibi yaptım :)

özetle aracta cekilecek bir el freni kolu yerine debriyajın solunda fazladan, basılarak devreye giren bi pedal daha var
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik bi sağa bi sola üflüyo  :clap:

ayak freni de : şimdi benim arabam otomatik debriyajın olduğu yerde tabi biraz daha yukarıda el freniyle aynı işlevi gören ayak freni var sol üst taraftan mandalı çekersen el frenini indirmiş gibi drive a alıp yola çıkarsın  ;D

Cahillik başa bela..Napalım :)

Sağolasın bilgiler için Simge..

Bülent seninki geç geldiği için kabul görmedi ayrıca yanlış.. Araba otomatikmiş debriyaj yok yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Cahillik başa bela..Napalım :)

Sağolasın bilgiler için Simge..

Bülent seninki geç geldiği için kabul görmedi ayrıca yanlış.. Araba otomatikmiş debriyaj yok yani :D

farketmiyor sistem aynı düz olsaydıda aynı olcekti Allah kimseyi senin gibi etmesin beaaa :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

farketmiyor sistem aynı düz olsaydıda aynı olcekti Allah kimseyi senin gibi etmesin beaaa :D :D :D

:2funny: ama hak veriyorum normalde kimse arabanın özelliklerini bilmiyor alıştım yane :krrsz:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Gezdirmek için önce buluşup toplanmak gerekiyor, bütün toplantıları kaçırırsan nasıl olacak o iş? :)

geldik yine yoktun sanal insan :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Simge öyle avatarla olmuyor. Kanlı canlı görünmen lazım. Hadi biz neyse İstanbul ahalisi olarak zor görmemiz ama İzmir ahalisi bile varlığından şüpheli :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent abi sen de iyi geziosun maşallah :) izmirden dönerken bi Çanakkale'ye uğrasaydın da bi höşmelim yiyip öle devam etseydin yola... malum insana da mazot lazım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent abi sen de iyi geziosun maşallah :) izmirden dönerken bi Çanakkale'ye uğrasaydın da bi höşmelim yiyip öle devam etseydin yola... malum insana da mazot lazım ;)

Höşmerim çok güsel olur ama öyle krem kramel kılıklı olanından değil böyle peyniri şerbeti  :-[:P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla 2 günde toplam 4-5 saat uyuyunca pilimiz zayıfladı ice bandırmaya gidip roroya binince iptal olduk istanbula gelene dek yoksa yapıcizz bi çkale bu gidişle :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Höşmerim çok güsel olur ama öyle krem kramel kılıklı olanından değil böyle peyniri şerbeti  :-[:P

tabi çakma peynir helvası yedirmeyiz memleketimizde :) herkes babalıktan yer ama asıl iyi yapan kadir usta'dır. diğerleri kıvam katmak için peynir değil irmik kullanıyor o zaman da bi garip oluyor + sütleri de koyun değil inek sütü o nedenle bariz fark oluyor ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla 2 günde toplam 4-5 saat uyuyunca pilimiz zayıfladı ice bandırmaya gidip roroya binince iptal olduk istanbula gelene dek yoksa yapıcizz bi çkale bu gidişle :D :D

4-5saat çok bile abi ben günde 2saat uyku ile ayakta duruyorum :D gemiden alışkanlık... sizin gelmenize gerek kalmadı abi ben geliyorum nasılsa bu haftasonu :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...