Jump to content

Mazda 3 Vs Golf te Mazda Aldı

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• X-Pace

17

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi fena diyorum imza fln da koymaya başladın :) allah aşkına balatayı fln yaptırmayın abi bu şekilde bile yeterince tehlikelisiniz :P düşünemiyorum egzantrikler fln geldiğini size artık "Got a way in İstanbul" çekmek lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir gidip test ettim ben o arabayı,deneme bile diyebilirim sana,bu kadar keyifli bir motor görmedim ben...3. viteste 1500 devirdeyken gaza basıyosun sanki 6000 devirdeymişsin gibi hızlanıyo araba,bilmem anlatabildim mi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim astina vs familia (hayali) kapışması hala devam ediyormuş görmeyeli :) fsı ciddiye alınmayacak bir motor(en azından vw şasilerinde) mustafa abi siz ordan kalkın adanaya kadar yarışın burda kazanana herşey benden ;) kaybedenede bi acılı yediririz artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eger mustafa abi yokusasagı kalkmadıysa suan için TSI 140lıktan ıyı kalkıyor verı olarak :D :D ama yok hileli ise bılmem...bence bazı arabaların adı var (TSI ıcın demıyorum) honda type s cıkarttı kataloglarında 8,9 sn yazıyor ama teslerde 140hplık motorun verısı 9,3te kalıyor...110luk vteclerede 0-100 9,2 sn dıyorlar ama nedense kalkan yok dogru durust...mazdalar sanırım marka stratejısınıden dolayı teknık verılerde bıra agırbaslılar...o yuzden denemek lazım dıyorum ben kagıt ustunde TSI avantajlıda olsa O0

Bence hiç deneme yanii.Biz geçenlerde passat 2.0 TDI 140 hp ile kaldırdık golf TSI tozu dumana kattı yani  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normalde 0,6 sn daha iyi zaten TSI  2.0 passata gore...benım tek umıdım mazdanın bır cokm araba markasına nmazaran teknık verılerını asabılmesı...ama tsı da boyle ıse yanı 8,8 yazıp 8de kalkabılıyorsa plakasını okuruz muhtemelen :D

Büyük bi ihtimal okursun  :D Yani 0-100 de kafa kafaya gidersin belki ama ondan sora hiç sansın yok.Çünkü arabada bitmek tükenmek bilmeyen bi hızlanma var yaw  :D ivmelenmede azalma olmadan 200'e kadar çok rahat çıkıo  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ornek olarak ben...mazda3ü muthıs sevmeme ve benım arabamdan cok cok daha kalıtelı olmasına ragmen ben hep astina gt ve 136lık full 626lardan aradım...mazda 6 benı asıyordu o sıralar...mazda3 son tercıhtı ama 136lık 626 ve astina gt bulamadıgım ıcın mazda3e yonelmıstım tam anlastıgım sırada astına denk geldı ve astınaya kaydım...sebebı sadece performansı ve alım ekonomısı...ama aynı motor performansı mazda3 olsaydı astınanın yuzune bıle bakmazdım alırdım bır mazda 3hb bakatdım keyfıme...daha ıyı yol tutus daha ıyı frenaj, Baskısı.... :)daha ıy...vs vs :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir abi boşver performanslı modellerini getirmesinler. ona verilecek fark kadar istediğin gibi turbolarsın ki o paralara da stock m3 kadar sorunsuz binilebilecek bir araç yapılır :D hatta m3 almana gerek yok senin alete bi salyangoz takalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Kadir abi boşver performanslı modellerini getirmesinler. ona verilecek fark kadar istediğin gibi turbolarsın ki o paralara da stock m3 kadar sorunsuz binilebilecek bir araç yapılır :D hatta m3 almana gerek yok senin alete bi salyangoz takalım :D

boşversene Bora adam daha baskı balatayı bile değişmedi Govel Ördek korkusuna :D

hayır yani değiştiği anda kaçacak başka mecra kalmayacak ya o açıdan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu baskı balata ne kadara mâl olur ? :D

en fazla 250 lira tutar

bahse girebiliriz ben govel ördeğe yatırırım bütün paramı  :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar sakın olun ama oyle bır hayıra gırmek ısteyen varsa bılmem :D boracım farzedelımkı benım arabaya  bır salyangoz taktık ne kadar malolur bu? bız yapabılır mıyız yoksa usta usta dolasmamız gerekırmı? bu konuda cok cıddıyım O0 bana soyle bır brifing verirsen sevinirim ;) ozeldende olabılır buradanda...zaten mustafa boyle bı sey yapmaya cesaret edemez :D

abi kendimiz yaparız , sonuçta evin önünde turboladım benim aleti :) maliyet değişken olur abi alt yapıyı neye göre hazırlayacağımıza bağlı ama istanbula geldiğimde ayrıntılı konuşuruz , hatta fırsatın olursa atatürk olimpiyat stadının otoparkında drift şov olacak büyük bir ihtimal orada olucam , eğer müsait olursan hem izleriz hem de sohbetimizi yaparız abi ;)

bu arada Mustafa abiye de yine inceden bi gönderme yapmışsın vallahi boş geçmiosun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

boşversene Bora adam daha baskı balatayı bile değişmedi Govel Ördek korkusuna :D

hayır yani değiştiği anda kaçacak başka mecra kalmayacak ya o açıdan :D

abi baskı balata değişse dahi bu sefer yengeler araya girer yine sizin iş uzar gibime gelio hadi hayırlısı :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi kendimiz yaparız , sonuçta evin önünde turboladım benim aleti :) maliyet değişken olur abi alt yapıyı neye göre hazırlayacağımıza bağlı ama istanbula geldiğimde ayrıntılı konuşuruz , hatta fırsatın olursa atatürk olimpiyat stadının otoparkında drift şov olacak büyük bir ihtimal orada olucam , eğer müsait olursan hem izleriz hem de sohbetimizi yaparız abi ;)

bu arada Mustafa abiye de yine inceden bi gönderme yapmışsın vallahi boş geçmiosun :D

ataürk olimpiyata giderken bana ugra bari bizim sokaktan gececen :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...