Jump to content

Mazda 3 Vs Golf te Mazda Aldı

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

yettim gariii....

kadir efendi yokluğumu fırsat bilip bol keseden sallamış yine. neyseki millet siperlere vaktinde girmiş ki zaiyatsız atlatılmış bu atışlar.

şimdi efenim öncelikle, bendeniz yaklaşık olarak 6 gündür günlük 3 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalışan bir zat-ı muhterem olarak sizlere hayırlı geceler dilerim. üzerinize afiyet bizim Windows2003 Server nalları diktiği için ve buna sebep olan virüs(leri) tüm sistemden temizleyene kadar ebem tecavüze uğradığı için lafı fazla uzatmadan direkt konuya dalacağım.

kadirim, sen balatayı değiştikten sonra o alfacı züppeye haddini bildireceğine eminim ama yine de gözünü seveyim uyma şunlara. bizden underground muhabbetleri geçeli çok zaman oluyor, bırak o zibidiler ne yaparsa yapsın. ha dersen ki sen o videoları nasıl çektin diye, ben o kalkışları kardeşim gibi sevdiğim kişilerle yaptım. yenilgiyi hazmedemeyen denyonun birine denk gelirsiniz, başınızı belaya sokarsınız. aman diyim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• X-Pace

17

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

1 hafta aradan sonra ilk kez kesintisiz 7 saat uyku uyudum bugün. sabah 6 da eve geldim ve öğlene kadar osss..ra ossssss...ra uyudum. server bitti, yarın sabahtan itibaren yedek server'a geçirdiğim terminalleri tekrar eski haline getirince bütün işim bitmiş olacak kısmetse. sonrasında hep beraber saf tutarız. ama baştan söyleyeyim ben seni tutacağım :D

benim videoyu kesip biçme işini neden bugüne kadar salladın peki. şimdi kendi balatan değişince mi aklına geldi :)  port polish işe yarıyor diye bi tarafımı yırttım bunca zamandır, şimdi senin de beni destekleyici düşünmene sebep olan durum nedir? Can ile denemen sürpriz değil ki, çocuk cüsseden dolayı kafadan dezavantajla başlıyor. kaç kiloydu o 120 mi 130 mu? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bu gün adem ustayla görüştüm can arabayı kaldıramıyor dedi  o başkasıyla kalmış fark atmış aynı kişiyle can kalmış kafa kafaya bitirmiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bu gün sende olmalıydın drift show da kadir,bora,enderbaşkan,ademusta,hasancool la tanıştım bide bülent abi biran abiyle selamlaştık sende olsaydın tam olurdu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...