Jump to content

Mazda 323 Ön Takım Sorunları (90-94)

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yayların amortisör tablasına oturduğu yer metal metalle değdiği için ses yapabilir

abi o zaman o tablaya plastik kaplama gibi bi cözüm üretsek??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 75
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

6

• greypratica

15

• yenimert

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 1 ay sonra ...

Amortisör kule başı mı ne bir zımbırtı var, çoğumuzda var o problem, sözde değiştirecekler garantiden, Mermerler'den onay bekliyoruz aylardır keyifleri olsun diye....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortisör kule başı mı ne bir zımbırtı var, çoğumuzda var o problem, sözde değiştirecekler garantiden, Mermerler'den onay bekliyoruz aylardır keyifleri olsun diye....

Amortisör kulesi yada takozu deniyor onlara.... Bende Mazda İkiler de garantiden değiştirdim 3-4 ay oldu.. garantiye giren bir parça... valla bir daha ses duymadım değiştirdikten sonra, lıkır lıkır ediyodu dediğiniz gibi bozuk yolda... Valla mermerleden onay bekliyorsa biraz daha bekler gibime geliyooo.. japonlara kalırsınız herhalde siz... Bu arada bana servisten söylenen garantisi bitmesine az kalan yada acil olanları değiştirin, kayıtları bekletin biz halledicez demiş JAPONLAR toplantı da.. Bu durumda olanlar ısrar etsin serviste... Garantiden yapıyorlarmış böyle olan araçları... Bilginize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi kule gergisi herşeyi çözer

bu kule gergisi denen şey iki amortisör başını birbirine bağlayan parçamı oluyor ben tam çıkartamadım onu :)

Birde faydaları nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest blue_dream

evet kardeş aynen öyle faydası mesela bi çukura girerken araç eşit şekilde düşüyo çukura yani sarsılmayı ve tek taraflı hasarları önlüyo aracın kaportası içinde çok faydalı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest blue_dream

yok selman abi benim toyotadada vardı yani kaliteli bişey olucak el yapımı olanlar var 50milyona kalite olanlar var 350 milyon ondan kaynaklaıyo artı amörtisörlere çok faydası var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...