Jump to content

İyi Bir Usta Arıyorum. (Maraş, Kayseri, Adana, Malatya)

Allita24
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni aldığım 626 aracımı tekrar hayata kazandırmak için yardımınıza ihtiyacım var! Aldığım araç bayağı hor kullanılmış. Motor çekişi falan rampada gayet iyi ama sanırım motorda da sıkıntılar var. Çok sesli ve uğultulu çalışıyor. Expertiz raporunda yağ terletme var diye yazmışlar. Alt takımdan sesler geliyor. Direksiyon gezdiriyor. Bulunduğum yerde (Maraş / Göksun) maalesef aracı baktırabileceğim usta ya da servis maalesef yok. Alt takım, üst takım, motor, şanzuman, komple bakıma sokmak istiyorum. Bir Mazda'yı daha hayata döndürmek istiyorum.

Bu bölgeden bildiğiniz (Adana, Kayseri, Maraş, Malatya) tavsiye edebileceğiniz bir usta ya da özel servis varmıdır? Ayrıca saydığım bu bakımlar tahminen en kaba ne kadara mal olur? Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kayseri yeni sanayi sitesine gidersen hepsini yaptırabilirsin tahminim. Üçel otomotiv diye eski mazda şimdi ssanyong servisi olan bir yer var. Alt takım olayı için çağdaş rot balansa gidip arabayı göster onlar sana değişmesi gereken parça varsa söyler yoksa ayarını yaparlar.

Elektrik işi varsa özer oto elektrik Ali usta var. Kaporta işi yapılacaksa karakayalar kaporta var. Parça temini için Erciyes oto, fedakar oto, şekercan oto var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ismail bey önerilerin için çok teşekkür ederim. Detaylı bir cevap olmuş.

Diğer illerden başka önerisi olan ve de maliyet hakkında fikri olan paylaşabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor, şanzıman ve elektronik aksamlara maraşta ellettirme. Kayseri veya Adanaya git bunlar için.  Alt takım, frenler, amortisörler, rot balans gibi mekanik işler için ise Kayseri yada Adanaya gitmeye gerek yok. Ben bu tür mekanik işleri Afşin yada Elbistanda yaptırıyorum. İlk önce rot balansa gir bence göksun yada elbistanda. Eğer parça değişecek derlerse elbistanda japon oto diye bir acenta var onlarda oluyor yada sipariş verip ertesi gün getirtiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Maraş Merkezde yeni sanayi de Otoloji - Fevzi Usta'm var. Cumartesi uygun olurum derseniz yanına bir uğrar görüşürüz. 

Kendisiyle 3 yılı aşkın süredir çalışırım. Bazı arkadaşlarım da araçlarını götürdü. çok şükür sıkıntı yaşayan olmadı. Sorunla ilgili bir çözüm sunacaksa sana etraflıca anlatır. Sana sorunu bulduktan sonra gösterir. Parasını söyler. yapar. Aynı konuda tekrar şikayetin mi oldu ? Ücretsiz tekrar açar bakar düzeltir. Kaç kez aynı sorun gösterirse göstersin.

Benim şu zamana kadar 2 kez hayat kurtarız cinsten problemlerimi çözdü. 

Görüşmek isterseniz özelden mesaj atın haberleşelim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...