Jump to content

90' Mazda 626 2.0 Aracıma Yaptıklarım (Güncel)

oguzhan89
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

eski yazlık lastiklerimin tarihlerinin eski ve profillerinin bozuk olmasından dolayı "hankook kinergy eco 185/65/14 " lastik aldım 10 mm worg buji kablolarım ön hoparlör değişimi korozyon spreyi ile alt takımdaki bazı bölgeleri ilaçladım lpg beyninin içini boşalttım tahliye yerinden detaylı temizliği mi buhar makinesiyle kısıtlı zamanda yaptım sırada daha güzel planlar var bütçeyle pararel

7ko1PN.jpg

lastikleri seçme sebebim sessiz ( 69 db ),ekonomik ( 120 tl ) ve yakıt tasarrufu ( C sınıfı ) olmasıydı

bugün viraj ve yüksek süratte ( 190 km) test ettim eski bridgestone lastiklere göre çok çok iyiydi aşırı zorlamada arkadan hafif meğillendi ayrıca yol sesi konusunda gerçekten iyi

l7kNrr.jpg

internetten aldığım worg marka 10 mm 55 tl olan buji kablolarımda geldi eskilerine nazaran kalındı ve ateşlemede seiwa ya göre fark hissedilir derecede vardı tabi bunun yanında buji aralıklarını azaltmam ve avans-gaz ayarımın da güncellenmesiyle kısaca başarılı bu kablo

a5oNXg.jpg

94Vrgo.jpg

önde ki hoparlörün cızırtılı ses yapmasından ötürü evde yedekte duranlarla değiştirdim sonuç başarılı

resim konusu genel olarak unuttum daha yaptığım birtakım işlerde vardı neyse

şimdi de bonuslar mPGN4Y.jpg

3D9lzj.jpg

94VrNO.jpg

GYv4Zy.jpg

2g2oO0.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben gittim Burak abi dayanamadım :) ayrıca cok tesekkur ederim güzel yorumlar için sağolun

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

araba sanki sıfır uretilmiş :) benim mazda 626 yıda bu hale getiriyim diyorum.

İlgi gösterince azicik sevince mazdayi hemen karşılığını veriyor hocam [emoji4]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tork kazanmak ve biraz daha yere yakinlastirmak amaçlı Mürsel hocam, 55 ve 60 yanaklarla cok boşluk kaliyordu mecbur 65 yanak aldim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

havalar hazır güzelken aklımdaki birkaç noksanı düzeltmek istedim sıvadım kolları başladım rütuşlara :) 

g5P413.jpg

n7b5q0.jpg

rQ0mn3.jpg

yMGAgk.jpg

0q04dZ.jpg

EYOzaz.jpg

parklara ve araç içine uyguladığım beyaz led sonrası ledleri kapıdaki ışıklardan besledim kapılar açılınca sadece ışıklar yanıyor

0q04OY.jpg

AmO04q.jpg

vEaQkr.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tsk ederim Mürsel abi , elimde hazir led var diye bunlardan yararlandim bir tane de manuel aç kapali yapicam vakit çok kısıtlı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oğuzhan muthiş yapmış arabayı. Benim 626 da da biraz eksikler va Arkadaşlar. Birde yangın söndürme tüpünü nasıl sabitledin oraya :) benim arabam çalındıktan sonra ne hikmetse trafik setini ve yangın söndürme tüğünü götürmüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tsk ederim Gökhan abi sağol yangın tüpünü tutan plastiği 2 akıllı vidayla sabitledim plastiğe el altinda olmasini düşünüyorum bu tür şeylerin.

Hırsızlar da ayri bi alem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...