Jump to content

Yeni CX-5'in Ön Izgarası Makyajsız CX-5'e Uyar mı?

abdullah
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fotoğraflardan bakıldığında benzer görünüyor ama montaj delikleri, sekmanları, oturduğu yer muhakkak farklıdır. Servisteki bültenlerden, söküp takma işini anlatan manuellerden iyice bir araştırmak gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler,en iyisi bu araçların satışlarını beklemek olacak,sanırım henüz bayiilere gelmediler.

Bayilerde mevcut, gidip inceleyebilirsiniz. En son Fatih (fotifoti) Muğla Gören'de inceledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Izgaranın bire bir oturması, bence zor bir ihtimal. Izgaradaki tırnakların, klipslerin, vidaların gövde ile karşılıklı denk gelmesi çok zor. Ama tabi bu imkansız demek değil. Belki Mazda mühendisleri bire bir uyum sağlayacak şekilde yapmışlardır. :) Yada uydurucak birileri çıkar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uymaz eğer ızgara tampon ile bağlantılı ise değilse bilse sıkıntı bilginiz olsun. Zamanında ben bunu 2007 mazda3 aracımda yaşamıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgilerinize teşekkürler,Aracı aldığım bayii aradım daha böyle bir değişiklik yapmadıklarını söylediler, eğer uyumlu olursa haberdar ederiz dediler.Biraz daha bekleyeceğim.Ha birde yeni ızgara sizce dahamı gösterişli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda-cx-5-modellpflege-2015-31.jpg

Mazda-CX-5-2013-1024-04.jpg

Fotoğrafları koyup, düşünceleri söylemek çok daha iyi oldu. Izgaranın değişik bir hava kattığı kesin ama öyle diğeri de çok kötü değil bence. Eğer çok uğraştırmayacak veya çok masraflı bir şey değilse uygulanabilir diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...