Jump to content

Mitsubishi ASX Testi

Sonernler
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu arada senin trim sesi duyarlılığına da hastayım. Bir gün yanına gelip, benim aracımdaki sesleri bir tespit etmeni isteyebilirim :)

trim sesi ne ola ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Skoda yeti hep o sınıfın değil, doblo, partner sınıfının aracıymış gibi izlenim bırakıyor.

Başkalarının da böyle düşündüğünü görünce. Kendi zevklerime güvenim geldi. :D

XV de :) Ama subaru nun motorları çok yakıyor. Ah bi de cx5e lpg uygulansa tadından yenmez. :)

Yeti tipsiz ama iç mekanı çok ferah o kübik yapısı yüzünden.

ASX ise çok az yakıyor, neredeyse b sınıfı kadar, Mitsubishi harikası ve lpg ile de uyumlu.

Xv de candır ama onuda Forster veya Cx-5 ile bir tutmamak için saymadım.

Xv güzel hoş ta turbo olmayışı ve konforsuz bir otomatik şanzımanının oluşundan ötürü. Bu modeli Subaru'ya yakıştıramıyor insan. Ama şu var bu sınıfta ki en iyi crsossover bence Xv.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyota kullanmayan bilmez trim sesini :D :D

Çok uzun süre şirkette Auris kullandım. Neresinden trim sesi geliyor yerine, nereden ses gelmiyor sorusuna daha kolay yanıt verirdim herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyotaya suç bulmuyorum, Toyota Türkiye'nin suçu o. Mazda'da her trimde köşelerde bez bant kullanmışlar, Toyota'nın bunu kullanması çok mu zor? Bez bant ile mi maliyeti kısıyorlar? Avensis ve üstü sınıflar hariç tabi bu eleştiriden. 

Elin Amerikalısına kaliteli araç giderken, bize niye kaliteli araç yapmıyorlar, ülkemizdeki fabrikada hem de. Bu değişecek yavaş yavaş ama, onlar da farkında.

Neyse asx konusunu bulandırmayalım. :D 
Buyrun gelin, beklerim her zaman. :) 

Trim sesi konusunda ise, yaristen sonra mazdadaki sesler dikkatimi bile çekmiyor. Fakat yol sesi önlemek için süspansiyon yayların taslarıyla arasına kauçuk malzeme yerleştirmek ve kapılara yalıtım süngeri doldurmak ve de davlumbazların üstüne yalıtım malzemesiyle kaplanması projelerim var kaç seneye hayata geçer bakalım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...