Jump to content

Cam Güneşliği

ilhan mercan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhaba,

aşağıdaki güneşliği yeni aldım ve ön camı komple kapattığı için çok kullanışlı buldum.Antalya gibi sıcak memlekette,can kurtaran gibi birşey bu güneşlik.Bauhaus dan aldım17,50 TL ye.almak isteyenler online bakabilirler.

saygılar.

post-9305-0-92223000-1431242628_thumb.jp

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun İlhan, sabitlemeyi güneşliklerle mi yapıyorsun ? Vakumlu olanlar bir süre sonra tutmamaya başlıyor da ondan sordum.

Katlanabiliyor mu ? Kullanılmadığında ne kadar yer kaplıyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sabitlemeyi kendisi yapıyor,etrafındaki çevreleyen elastik tel gibi malzeme yapıyor.katladığında 1 yemek tabağı genişliği ve kalınlığında oluyor böylece yer kaplamıyor.markası Baran.Baran aksesuar olarak sayfları var.ordan net gözüküyor.işyerin A3  ü olan arkadaşımda görmüştüm,audi ye özel sanmıştım ve çok beğenmiştim.güzel bir malzeme.KESİNLİKLE DÜŞMÜYOR. :)

http://www.gbaran.com.tr/kategoriler.php?id=108

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

urun guzelmiş..bu tarz güneşliklerde en buyuk sıkıntım takıp çıkartması pratik olmuyorlar cam'a vatoz la tutturuluyorlar falan. bunda da aynı sekildemi cama tutturuluyor ve online satın almasını ben göremedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cama tutturmak için birşey gerekmiyor.tam kapatıyor.

urun guzelmiş..bu tarz güneşliklerde en buyuk sıkıntım takıp çıkartması pratik olmuyorlar cam'a vatoz la tutturuluyorlar falan. bunda da aynı sekildemi cama tutturuluyor ve online satın almasını ben göremedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...