Jump to content

Mazda CX-3 Olası Fiyat Tahminleriniz?

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İstanbul Auto Show'a çok az bir zaman kaldı. Bildiğiniz gibi Mazda CX-3, Türkiye'de ilk defa bu fuarda görünecek. Ondan sonra da fiyatları belli olacak diye düşünüyoruz.

Bundan birkaç ay önce en yüksek donanımlısının 100 bin TL'nin altında bir fiyatla satılacağına dair haberler vardı. Dövizdeki aşırı artışı da göz önünde bulundurduğunuz tahminleriniz ne yöndedir?

Fiyat tahmini yapmadan önce donanım paketlerini açıkladığımız Mazda CX-3 Donanım Paketleri yazımızı okumanızda fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En düşük paket 90 binden başlar ful+ful 120 olur tahmin ediyorum

Çok yüksek..

Giriş Donanım      : 70 Bin

En Dolu Donanım : 99Bin. :D

Çok iyimser :)

Bu arada kendi tahminimi yazmayı unutmuşum. 80 ile 105 arası olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...Bu arada kendi tahminimi yazmayı unutmuşum. 80 ile 105 arası olur diye düşünüyorum.

Nasıl yani?

4x4 Base AT

70, hadi bilemedin 75 olsaydı bari.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben fiyat aralığının 85-105 arası olacağını tahmin ediyorum. Her ne kadar önceki Açıklamalar 100 bin TL altında olacağı söylendiyse de geçtiğimiz günlerde Mazda3 e yapılan zam bana bu söylemde de bir revizeye gidilebileceği izlenimini veriyor.

Eğer olur da 100K altında olursa bir süre sübvanse edilmiş bir rakam ( lansmana özel ) olur ve kısa sürede zam görebilir.

Not : Tamamen şahsi görüşlerimdir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en düşük 79.000₺

en yüksek 95.000₺ olur diye tahmin ediliyorum.

Not: Bu arada sadece Mazda3'lere zam gelmemiş. Bir yakınıma araba baktığımız için son 2 günde neredeyse bütün markaların bayilerini gezdim. Bütün markalarda 4-6 hafta içerisinde %1,5 - %2 zam yapıldığı ve çoğunda da önümüzdeki hafta tekrar %2 zam yapılacağı bilgisini aldık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

B sınıfı bir crossoverın full dolu ASX, Yeti, Qashqai fiyatında satılacak olması bu aracın satışını baltalayacaktır. B sınıf crossover Peugeot 2008 50bin civarıyken... Ah Mazda ah!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

B sınıfı bir crossoverın full dolu ASX, Yeti, Qashqai fiyatında satılacak olması bu aracın satışını baltalayacaktır. B sınıf crossover Peugeot 2008 50bin civarıyken... Ah Mazda ah!

1.6 92hp dizel otomatik en düşük donanım 66.375tl biraz dolusu 75bini bulacaktır.ha değermi asla değmez ne cx3 ne 2008

ahh vergiler ahh

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdanın cx3 u nereye konumlandıracağı önemli mazda2 üzerine kurulmuş cx3 mazda3 un üzerinde bir fiyat bandına konumlandırırsa işi çok zor.ama şuda bir gerçek ki Mazda satmamak için uğraşıyor Türkiye de. Skoda superb nin fiyat aralığını 65-100 bin aralığı olarak açıkladı. Tabi aynı sınıf değil kıyaslanamaz ama adamlar farkında piyasaya girmek için sadece kalitenin ve donanımın yeterli olmadığını insanların marka fiyat algısına baktıklarını görüyorlar. Mazda bunu ne zaman anlar herhalde biz göremeyeceğiz. Büyük ihtimal Q3 X1 mercedes B serisinden 5 veya 10 bir ucuz bir fiyata konumlandırır sonrada premium müşteri bekler bayiilerde hazır yazda geldi bol bol sinek avlarlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Almanyadan hareketle   Mazda3 17bin Euro - CX5 24bin Euro bunun arası CX3 20bin Euro olur derim

17bin Euroluk araç 61 bine satılıyorsa 20 bin Euroluk araç 71 bin TL den başlamalı vergi dilimine takılmadıkça...

Yalnız vergi farkına bakarmısınız Almanyada CX5 24 bin euro burada 137 bin TL ...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Almanya'nın sitesinde fiyat yazmıyor CX-3 için ama ingiltere sitesinde mevcut

Mazda3 16.885£

Mazda CX-3 17.595£ den başlıyor

Daha önce de söylemiştim, Mazda CX-3 ün fiyatının Mazda3 ten az olması beklenmesin çünkü Japonya da bile Mazda CX-3 fiyatları Mazda3 ten fazla.

Bu arada Yeni Mazda MX-5 fiyatı da açıklanmış İngiltere'de

18.495£

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3, 61.000 den başlıyor üstelik kur farkını epeydir yansıtmamış durumdalar. Başlangıç fiyatı bundan en az 10-15 bin yukarıda olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Yeni Mazda CX-3 Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatları Açıklandı ;

Motion 1.5L SKY-D Düz Vites 4 x 2 75.800 Reflex 1.5L SKY-D Düz Vites 4 x 2 80.800 Motion 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 83.500 Reflex 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 90.000 Power 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 92.000 Power 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 Beyaz Deri 96.400 Power Sense 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 95.500 Power Sense 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 Beyaz Deri 99.900  

• Yeni Oluştur...