Jump to content

Mazda CX-3 Olası Fiyat Tahminleriniz?

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hızlı satış olsun derse mazda 95 altı olması lazım. Fakat bana gelen stok sınırlı onlarıda satarım derse fiyat 105bini belki geçer diye düşünüyorum. Full için sözüm bilginiz olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben öyle düşünmüyorum çünkü CX-5 sadece 10-15 bin TL fazla demek değil, benzinli 2.0 motor ve her sene fazladan ödenecek vergi demek bu sebeple 105 altında kaldığı sürece CX-5 tercih edilmez. 105 üstüne çıkarsa da CX-5 e gelmeden önce başka bir çok alternatifi olur araç alacakların

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda cx3 u hiç görmeden 150 kişinin sıraya yazıldı diye bir açıklama yapmıştı herhalde bu 150 kişiden kimse yokmu burada onlara herhalde 3 aşağı 5 yukarı bir fiyat aralığı vermişlerdir. Yoksa fiyatını hiç bilmeden kapora verip sıraya girilir mi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman CX3 64/65 binden başlamalı diyebilir miyiz...

Diyemeyiz Emre çünkü arada dizel ve 4x4 farkı var. İngiltere de benzinli - dizel farkı aynı araçta 6.000£ kadar oradan hesapla ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda cx3 u hiç görmeden 150 kişinin sıraya yazıldı diye bir açıklama yapmıştı herhalde bu 150 kişiden kimse yokmu burada onlara herhalde 3 aşağı 5 yukarı bir fiyat aralığı vermişlerdir. Yoksa fiyatını hiç bilmeden kapora verip sıraya girilir mi...

450 olmuş. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben öyle düşünmüyorum çünkü CX-5 sadece 10-15 bin TL fazla demek değil, benzinli 2.0 motor ve her sene fazladan ödenecek vergi demek bu sebeple 105 altında kaldığı sürece CX-5 tercih edilmez. 105 üstüne çıkarsa da CX-5 e gelmeden önce başka bir çok alternatifi olur araç alaca

Bence 100 bin üstü bir fiyat çıkarsa 2012-2013 model CX-5 2.2 dizel araçların piyasası 125 bin ile 135 bin arası değişiyor,hemde 30-35 bin km'de. Bunlara yöneşmek daha mantıklı ama yıllık ÖTV yi göze almak şartıyla,ben gaçan yaz sıfır Qashqai alacaktım ama o kadar parayı 1.6 motora veremedim ve 2012 model 23000 km de 122 bin tl ye CX-5 2.2 dizel aldım,şuanda iyikide almışım diyorum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii ikinci ele yönelirsek alternatifler çok çeşitleniyor. Ben sıfır fiyatlar üzerinden yapmıştım yorumumu ki ikinci el hiç aklıma gelmedi. Kazasız belasız kullanın gerçekten çok güzel bir paket sizin araçtaki de 2.2 dizel ve CX-5

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii ikinci ele yönelirsek alternatifler çok çeşitleniyor. Ben sıfır fiyatlar üzerinden yapmıştım yorumumu ki ikinci el hiç aklıma gelmedi. Kazasız belasız kullanın gerçekten çok güzel bir paket sizin araçtaki de 2.2 dizel ve CX-5

Her yıl eklenen 4 binlirayı da koy üstüne (MTV)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beklentileri düşük tutun , bir okuyan olur bakarsınız sonra araçlar zamlı gelmesin :)

Bu fiyat işlerinde bir iş var zaten, 70 liralık C sınıfı arabaları filolara 55 liraya satıyor bazı markalar, demekki ederi 55 bunların ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emre orada şöyle bir mantık var herhalde, araçta zarar ediyorlar ama şirket aracıdır bu hoyrat kullanılıyor, daha çok kaza yapıyor, servise daha çok gidiyor ve servis faturasına itiraz eden olmuyor.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi geçen gün Ufuk ( Zealot ) söyledi, şirket araçlarını belli bir kritere ulaşmadan servise almıyorlarmış. Renault kullanıyorum şirket aracı olarak , araçtaki yapın özelliği felan kalmadı ama 20.000 km dolmadan götüremiyorum diyor. Filo satışlarında muhtemelen bayiler aradaki karı müşteriden almak yerine satış primi ile kapatıyorlar ondan daha ucuza verilebiliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu söylediğin servisin değil şirketin kriteridir herhalde, arabaları düzgün kullansınlar diye bir zorlama olabilir, yoksa servis niye kabul etmesin müşteriyi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda sitesi güncellenirken fiyat kısmı açık kaldı 15-20 dakikalığına.

4 farklı donanımda geliyor;

Motion - Reflex - Power ve Power Sense

Bu kısa süre içinde görebildiğim detaylar;

Manuel vitesli versiyonların tümü 4x2 şeklinde.

Otomatik vitesli versiyonların tümü 4x4 şeklinde.

Reflex-Power ve Power Sense' de 18" jantlar var.

4x2 MT motion versiyonu 1.5 dizel 73.700

4x4 AT motion versiyonu 1.5 dizel 83.600

4x4 Power versiyonu 1.5 dizel 89.000

4x4 Power Sense versiyonu 1.5 dizel 96.300

Daha da bakıyordum ama fark ettiler ki; kapandı sonradan. Bağlantıyı kesip geçmişten bakayım dedim, o da olmadı.

Akşama sitede sabitlenir artık, hayırlı olsun.

Bu fiyatlarla tercih edilebilir rakamlar. İx35 alacak arkadaşla bakıyorduk, CX-3' e döndü kesinlikle. Sadece bagaj hacmine takıldı; 287 litre yazıyordu.

İX-35' den 15 santim daha kısa, 5 santim daha dar olmasına rağmen daha fazla oturma alanı sunacağı kanaatine vardık. İX35' de 561 litre bagaj hacmine karşılık 287 litre bagaj hacmi veriyor CX-3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Yeni Mazda CX-3 Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatları Açıklandı ;

Motion 1.5L SKY-D Düz Vites 4 x 2 75.800 Reflex 1.5L SKY-D Düz Vites 4 x 2 80.800 Motion 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 83.500 Reflex 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 90.000 Power 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 92.000 Power 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 Beyaz Deri 96.400 Power Sense 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 95.500 Power Sense 1.5L SKY-D Otomatik Vites 4 x 4 Beyaz Deri 99.900  

• Yeni Oluştur...